Парацетамолът уврежда детската интелигентност

Парацетамолът уврежда детската интелигентност

Приемането на парацетамол от бременни жени може да навреди на интелигентността на тяхното потомство, пише The Daily Mail, позовавайки се на изследователски данни от университети.

1

Парацетамол

Парацетамол - актуални теми, избрани публикаци и съвети. Практична информация на тема Парацетамол от Ezine.bg. Преглед на статиите за Парацетамол. Онлайн журнал за здраве, мода, красота, дом, семейство и Парацетамол.
Парацетамол - Точните храни и билки срещу трите най-разпространени заболявания

Точните храни и билки срещу трите най-разпространени заболявания

21.02.201701187

В сезона на настинките изключително страшно звучат резултатите от изследването на учени от Тайван, които съобщиха, че близо 90 от лекарствата срещу грип и простуда могат драстично да увеличат риска от сърдечен удар. Те обаче имат природна алтернатива

Парацетамол - Не пийте парацетамол по време на бременност! Ще разболее бебето ви

Не пийте парацетамол по време на бременност! Ще разболее бебето ви

06.07.201601227

Ново проучване твърди, че приемъта на парацетамол по време на бременност може да доведе до аутизъм и синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност.

Парацетамол - Кога парацетамолът може да е вреден

Кога парацетамолът може да е вреден

19.03.201503471

Учените обясняват, че вредите от парацетамола се отнасят за хора, които го пият редовно и дългосрочно. Този медикамент е най-продаваното болкоуспокояващо в света, посочва се още в проучването.

Парацетамол - Идеалната домашна аптечка

Идеалната домашна аптечка

04.07.201304418

За да въведете нужния ред, е нужно да си организирате домашна аптечка. По този начин ще можете да сте сигурни, че ако стане инцидент, сте подготвени да го посрещнете.

Парацетамол - Аспирин по време на бременност

Аспирин по време на бременност

04.05.201307560

Въпреки тези твърдения, малко вероятно е еднократна доза аспирин в началото или средата на бременността да окаже вредно въздействие. Лекарите смятат, че само редовният му прием не е безопасен.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни