Момичета, никога не казвайте това след секс! Ще го прогоните

Момичета, никога не казвайте това след секс! Ще го прогоните

Дори и да не са агресивни, някои коментари, направени в този момент, могат да развалят романтичния миг и напълно да провалят една връзка.

1

Пенис

Пенис - най-новите статии, избрани публикаци и идеи. Практична информация за Пенис от Ezine.bg. Обзор на статиите за Пенис. Български сайт за здравословен живот, фитнес, дом и градина, родители и деца и Пенис.
Пенис - Интимна хигиена при мъжете

Интимна хигиена при мъжете

05.04.201704081

Всяка жена ще е много по-спокойна, ще се отпусне до край и ще изпита максимално удоволствие, когато знае, че половинката й поддържа добра хигиена на пениса си. Така че, господа, следвайте тези важни пет съвета.

Пенис - Той не може да го вдигне? Успокойте го с тези 5 фрази!

Той не може да го вдигне? Успокойте го с тези 5 фрази!

04.07.201602319

Пет правила какво трябва кажете, когато той не се е представил добре в леглото и не е успя да изправи самолета

Пенис - Конфузни ситуации, свързани с пениса

Конфузни ситуации, свързани с пениса

07.04.201604439

Половият орган е сред нещата, с които мъжете се гордеят най-много. Подобно всяка част на тялото обаче, и тази понякога може да се държи доста странно. Ето кои са най-конфузните ситуации, в които мъжете често изпадат

Пенис - Мъж с присаден бионичен пенис прави секс за пръв път

Мъж с присаден бионичен пенис прави секс за пръв път

31.03.201601591

Мъж с присъден бионичен пенис най-сетне загуби девствеността си. 44-годишният Мохамед Абад от Единбург, който останал без полов орган още като дете, най-после е бил интимен с жена.

Пенис - Търси се стандартът за красота на мъжкия атрибут!

Търси се стандартът за красота на мъжкия атрибут!

08.12.20150743

Кое е това нещо, което прави пениса привлекателен? Дали това е цветът на кожата, дължината или тогава, когато мъжкият атрибут е прекалено дебел. На тези въпроси се опитаха да отговорят група швейцарски учени от Държавния университет в Берн.

Пенис - Палави техники при правенето на орална любов

Палави техники при правенето на орална любов

06.08.201508625

Оралната любов, която жената отдава на мъжа, не трябва да се разглежда само като удоволствие за него – дамите също трябва да се наслаждават на този процес. Днес ще ви запознаем с няколко техники, които ще изпратят партньора ви на седмото небе

Пенис - Фимоза при бебетата и децата

Фимоза при бебетата и децата

21.05.201501139

Фимозата представлява неспособност на кожата, покриваща главата на пениса (препуциума), да изпълнява своите функции поради стеснението ѝ. Много е важна личната хигиена на бебето, свързана с редовно почистване, измиване и смяна на памперсите.

Пенис - Многото пестициди намаляват пениса

Многото пестициди намаляват пениса

15.05.201503755

От изследване с участието на 5000 бебета (всички са били момченца) става ясно, че колкото по-замърсен от пестициди е районът, в който са родени децата, толкова по-малки са половите органи на децата.

Пенис - Размерът е от значение само при еднократен секс

Размерът е от значение само при еднократен секс

06.12.201401398

Учените, които са провели изследването, твърдят, че по-големият полов орган на мъжете е важен за дамите, които търсят секс за една нощ.

Пенис - Човекът с най-големия пенис завеща члена си на музей

Човекът с най-големия пенис завеща члена си на музей

07.05.201406306

Пенисът му със сигурност ще подобри нашата колекция, коментира Хьортур Сигурдсон, който е куратор на Музея на пениса в Рейкявик и видимо много се вълнува от новия експонат.

Пенис - Приапизъм - същност и рискове

Приапизъм - същност и рискове

31.07.2013028960

Хубаво е да се знае, че приапизмът е сериозно състояние, на което трябва да се обърне внимание. В противен случай е възможно да има и сериозни последствия. Съществуват два вида приапизъм

Пенис - Три процента от дамите имат фобия от пенис

Три процента от дамите имат фобия от пенис

29.01.201304905

Някои жени страдат от фобии от пениси. Най-известните мъжки атрибути са тези на Распутин и на Наполеон. В Древна Гърция спортистите тренирали голи, с панделка за украса на пениса.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни