Какво да не слагате в пералната машина

Какво да не слагате в пералната машина

Най-лесното е да хвърлите всички мръсни дрехи в пералнята и да завъртите или натиснете копчето. Но има определени правила, които трябва да спазвате, ако не искате да повредите дрехите или машината.

1

Перални

Перални - актуални теми, избрани публикаци и съвети. Всичко за Перални от Ezine.bg. Преглед на статиите за Перални. Онлайн журнал за здравословен живот, мода, красота, дом и градина, семейство и Перални.
Перални - Къде е изчезващият чорап от пералнята – ето отговорът!

Къде е изчезващият чорап от пералнята – ето отговорът!

10.04.201701874

Преди време един от най-умните хора на планетата - Стивън Хогинг, се пошегува, че чорапите най-вероятно изчезват в черни дупки. Въпреки комичния тон мнозина приеха теорията за чиста монета

Перални - С математическо уравнение може да откриете къде са изчезналите чорапи

С математическо уравнение може да откриете къде са изчезналите чорапи

29.04.20160159

Британски учени са съставили сложна формула, която ако успеете да решите, ще намерите къде са изгубените ви чорапи след последното пране. Проблем, с който се сблъскват и най-добрите домакини.

Перални - Прането си има нова любов - пералня с 2 барабана

Прането си има нова любов - пералня с 2 барабана

18.09.20150773

Два барабана едновременно ще въртят прането в новото изобретение на китайската компания Haier. Иновативната перална машина бе представена на техническо изложение в Берлин и обра овациите на присъстващите.

Перални - Пералнята е истински развъдник на бактерии

Пералнята е истински развъдник на бактерии

28.06.201504069

Използването на ниска температура и едновременно това употребата на по-щадящите препарати за пране, дават фалшиво чувство за чистота на прането, пише изданието.

Перални - Как да перем правилно

Как да перем правилно

26.01.2015097996

За да не се свиват вълнените ви дрехи и цветните ви блузи и рокли да не избледняват след пране, трябва да знаете някои елементарни правила. Не трупайте мръсни дрехи в пералнята, това води до мухъл.

Перални - Революционно! Направиха пералня без вода

Революционно! Направиха пералня без вода

28.05.201401603

Предимство на машината, която изпира без вода е, че използва доста по-малко електрическа енергия от останалите перални. За още по-голямо улеснение дрехите след това не се сушат, а и няма нужда да се гладят.

Перални - Лоша миризма от пералнята - как да се справим

Лоша миризма от пералнята - как да се справим

13.02.2014030024

Ако пералнята излъчва лоша миризма, то тя може да се прехвърли върху изпраните дрехи, без значение какъв прах и какъв омекотител сте използвали.

Перални - Премахване на лоша миризма от пералнята

Премахване на лоша миризма от пералнята

06.10.2013085966

За да премахнете лошата миризма от пералната машина, е нужно да намерите първоизточникът ѝ. Някои производители на перални отдават причините за наличието на лоши миризми, идващи от машината, на употребата на неподходящ препарат за пране

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни