Ето какво пречи на щастливия брак

Ето какво пречи на щастливия брак

Ако искате щастлив брак, има едно единствено нещо, което трябва да правите през цялото време, когато сте с партньора си или дълбаете из семейните дела. Съвсем просто е и е по силите на всеки

1

Песимизъм

Песимизъм - актуални теми, авторски публикаци и идеи. Всичко на тема Песимизъм от Ezine.bg. Преглед на статиите за Песимизъм. Онлайн журнал за здраве, фитнес, дом, семейство и Песимизъм.
Песимизъм - Песимизмът всъщност е полезен?

Песимизмът всъщност е полезен?

31.01.20170261

В съвременния свят все повече философии ни учат да бъдем по-големи оптимисти и да гледаме на живота през розови очила. При това положение на песимизма се гледа като на нещо лошо и вредно за нас. Оказва се обаче, че това не е точно така.

Песимизъм - Живеете ли пълноценно? Отговорете на тези 5 въпроса, за да разберете

Живеете ли пълноценно? Отговорете на тези 5 въпроса, за да разберете

27.10.20160995

Някога питали ли сте се какво би направило живота ви пълноценен, какво би ви накарало да се чувствате напълно удовлетворени? Може би да имате любящ партньор, да пътувате по света или да сте успешен в кариерата си?

Песимизъм - Песимистите живеят повече от оптимистите

Песимистите живеят повече от оптимистите

26.03.20130757

Песимистичното възприемане на заобикалящото, кара човек да живее по-внимателно. За разлика от тях, оптимистите са в пъти по-застрашени от недъг или смърт по невнимание или недоглеждане

Песимизъм - Кучето-песимист понася трудно раздялата

Кучето-песимист понася трудно раздялата

16.11.201001207

Песимистично настроените кучета понасят много трудно раздялата със стопанина си. Хората, които осиновяват кучета от приюти, трябва да знаят какъв характер има домашният им любимец.