Жена изкара 365 дни без излишни харчове. Вижте колко спести

Жена изкара 365 дни без излишни харчове. Вижте колко спести

За 12 месеца Мишел забравила за новите дрехи, ходенето на кино, посещенията на заведение и всички скъпоструващи забавления. Отказала се дори да плаща за предвижването си до работа и започнала да кара колело до офиса си.

1

Пестене на пари

Пестене на пари - актуални статии, подбрани публикаци и препоръки. Практична информация за Пестене на пари от Ezine.bg. Преглед на статиите за Пестене на пари. Онлайн журнал за здравословен живот, красота, дом и градина, семейство и Пестене на пари.
Пестене на пари - Пиете доста кафе? Супер, вие сте потенциален милионер

Пиете доста кафе? Супер, вие сте потенциален милионер

30.03.201701659

Големите неща започват с малки стъпки. Ако сте почитатели на кафето, то вие сте потенциален потребител на тази общовалидна фраза, както и - потенциален милионер.

Пестене на пари - Ако живеете по този начин, винаги ще бъдете нещастни

Ако живеете по този начин, винаги ще бъдете нещастни

29.04.201606715

Навиците ни оформят като личност като психолозите са забелязали, че хората с добри начини имат щастлив живот, а тези с лоши – нещастен.

Пестене на пари - Как да спестим пари за Коледните празници?

Как да спестим пари за Коледните празници?

22.10.20150551

Колкото и да не ви се вярва, Коледа наближава с пълна сила. Празникът е едва след 10 седмици. Добре е още отсега да започнете подготовката за него, за да не ви свари неподготвени.

Пестене на пари - Безпаричието води до затъпяване

Безпаричието води до затъпяване

02.09.201301193

Икономистът от Харвардския университет Сендхил Мулаинтан твърди, че при хората с по-малко доходи, парите не са единственото нещо, което им липсва. Според икономиста намаляват значително и когнитивните способности на човек.

Пестене на пари - Стилна визия с малко средства

Стилна визия с малко средства

28.06.201303221

Пазаруването на дрехи и козметика е може би първото нещо, което зачерквате от списъка си, когато усетите, че портфейлът ви олеква. Не се страхувайте да пазарувате от евтините магазини.

Пестене на пари - Как да разчетем правилно семейния бюджет

Как да разчетем правилно семейния бюджет

23.05.201302179

Ако сте един от малкото привилегировани, на които не им се налага да мислят за финанси, може и да пропуснете тази статия. За всички останали обаче, разчетът на семейния бюджет е силно препоръчителен.

Пестене на пари - 10 начина да спестите пари от съвети за красота

10 начина да спестите пари от съвети за красота

10.05.201303928

Време е да се замислите колко и какви козметични продукти купувате и как ги използвате. Дали са ви необходими наистина. Спестете пари с няколко съвета, които ще ви направят хубава по умен начин

Пестене на пари - Стилна визия с малко пари

Стилна визия с малко пари

19.03.2013013569

Независимо дали сте облечени с анцуг или костюм, един от основните принципи за постоянно перфектен външен вид е изграждането на навици, които да подобрят стила ви.

Пестене на пари - Да се научим да пестим пари, докато пазаруваме

Да се научим да пестим пари, докато пазаруваме

21.01.201303629

За да спестите пари от разходите за храна пазарувайте колкото се може по-рядко в голям хранителен магазин. Идете на пазара и в кварталната бакалия, хипермаркетите буквално ни ограбват

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни