Как да се справим с хиперпигментацията по кожата?

Как да се справим с хиперпигментацията по кожата?

Много жени не са запознати с пигментацията, която се появява по кожата на лицето, ръцете и тялото в следствие на интензивно слънчево излагане. По своята същност хиперпигментациите са тъмни петна, които се получават в следствие на натрупан меланин

1

Пигментни петна

Пигментни петна - най-новите статии, избрани публикаци и съвети. Практична информация на тема Пигментни петна от Ezine.bg. Обзор на статиите за Пигментни петна. Български сайт за здраве, мода, красота, дом, родители и деца и Пигментни петна.
Пигментни петна - За акнето и проблемите, до които води

За акнето и проблемите, до които води

05.04.201403136

Идеалната кожа е един от критериите за женска красота. Козметичната индустрия предлага нови техники за красива кожа, но проблемите остават. До какви проблеми може да доведе една пъпка на лицето.

Пигментни петна - Пигментни петна - как да ги прикрием

Пигментни петна - как да ги прикрием

05.12.2013017701

Пигментните петна по кожата не бива да ви притесняват – има редица народни методи за избелването им и това как да ги направим по-малко забележими. Най-добре се влияят луничките и хлоазмата.

Пигментни петна - Домашни маски за сенки под очите

Домашни маски за сенки под очите

08.11.2013017167

За да се чувствате комфортно в кожата си, можете да вземете някакви мерки срещи сенките под очите. Предлагаме ви пет начина за премахване на сенките под очите с помощта на лесни продукти, които имате у дома

Пигментни петна - Натурални средства срещу лунички и пигментни петна

Натурални средства срещу лунички и пигментни петна

05.07.2013062702

Луничките и пигментните петна не са знак за заболяване. Те са тъмни петна, резултат от наличие на пигмент, което прави останалата част от кожата да изглежда по-светла. Има природни средства, с които може да заличите лунички и пигментни петна

Пигментни петна - Маски с краставица

Маски с краставица

21.03.201302245

Краставицата може да се прилага локално срещу пигментни петна, лунички, акне, сухота на кожата и възпаления, алергични реакции, слънчеви изгаряния по лицето. Маски с краставица за свежа кожа.

Пигментни петна - Пигментни петна на лицето

Пигментни петна на лицето

06.02.2012071699

При пигментни петна можете да изравните тена на лицето, като го мажете два пъти дневно със сок от моркови. Пигметните петна по лицето често са свързани с проблеми с черния дроб и бъбреците.

Пигментни петна - Правилният грим прикрива пигментацията

Правилният грим прикрива пигментацията

29.09.201104302

Пигментните петна са резултата от почивката на слънце без предпазни средства. След преценка на дерматолог при пигментните петна могат да се приложат избелващи кремове.

Пигментни петна - Кажете сбогом на пигментните петна по тялото

Кажете сбогом на пигментните петна по тялото

14.04.2011037663

Пигментните петна по тялото често се появяват при бременност или след раждане, но може да се появят вследствие на слънчевите лъчи или при недостиг на фолиева киселина. Те могат да се премахнат.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни