Категорични знаци, че прекалявате с чашката

Категорични знаци, че прекалявате с чашката

Може би сте от хората, които след тежък ден си сипват по питие, за да разтоварят стреса и да забравят проблемите? Или пък от онези, които се веселят и пият коктейл след коктейл в HAPPY HOUR?

1

Пиене

Пиене - най-новите статии, подбрани публикаци и идеи. Практична информация на тема Пиене от Ezine.bg. Обзор на статиите за Пиене. Български сайт за здраве, диети, дом, родители и деца и Пиене.
Пиене - Пияч според зодията! Виж какъв си ти

Пияч според зодията! Виж какъв си ти

12.09.20180877

Зодиите разкриват много за характера на човек. Те могат да покажат дори колко често посяга към чашката, може ли да спре, след като е започнал, и какви са навиците му за пиене.

Пиене - Гуляите около Коледа и Нова година могат да доведат до алкохолизъм

Гуляите около Коледа и Нова година могат да доведат до алкохолизъм

27.12.20160122

Психолози, занимаващи се с алкохолната зависимост, предупреждават, че по време на празничния период, когато обичайните социални норми не се прилагат в пълна степен, можем да задействаме спусъка за един дългосрочен проблем с пиенето.

Пиене - Ако сте човек, който пие редовно, трябва да прочетете тази статия!

Ако сте човек, който пие редовно, трябва да прочетете тази статия!

29.08.2016020819

Редовната употреба на алкохол може да причини проблеми със съня, недостиг на ценни витамини и понижено настроение. Тя може да бъде дори опасна за живота.

Пиене - Бракът кара мъжете да се откажат от редовното пиене

Бракът кара мъжете да се откажат от редовното пиене

09.08.20160184

Щастливите двойки пият по-малко алкохол, отколкото техните самотни връстници. Бракът не само кара хората да пият по-рядко, но и ограничава злоупотребата с алкохол.

Пиене - Алкохолни традиции по света: Как да пием, без да се изложим

Алкохолни традиции по света: Как да пием, без да се изложим

03.06.20160154

Всяка страна има свои особености и характеристики, които е добре да познавате, преди да я посетите. Когато става въпрос за пиене на алкохол, всяка държава има свои особености и правила за консумацията му.

Пиене - Спортът ни кара да пием повече

Спортът ни кара да пием повече

05.10.20140390

Дните, когато човек има повишена физическа активност, той консумира повече алкохол, твърди ново проучване. В дните от понеделник до сряда физическата активност и съответно приемът на алкохол са в по-ниски граници.

Пиене - Психолози: пиенето успокоява нервите

Психолози: пиенето успокоява нервите

04.11.201005217

Когато се чувствате нервни и напрегнати, изпийте чаша прясно мляко, зелен чай или просто вода. Това ще свали напрежението. Предпочитайте черния чай пред кафето.

Пиене - Алкохолът пази от инсулт непушачите

Алкохолът пази от инсулт непушачите

16.04.20100928

Умереното пиене може да намали риска от инсулт. Но има едно условия за това - не трябва да пушите цигари. Ако не пушите и пиете по 1-2 чаша вино, сте 40 по-малко застрашени от инсулт.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни