Намалете солта, компенсирайки с пикантни храни

Намалете солта, компенсирайки с пикантни храни

Солта е вредна за здравето и това се знае от всеки. Да се откажем от солените храни е препоръчително, но и доста трудно. Намалете солта, компенсирайки с пикантни храни.

1

Пикантни Храни

Пикантни Храни - актуални статии, авторски публикаци и идеи. Всичко на тема Пикантни Храни от Ezine.bg. Обзор на статиите за Пикантни Храни. Онлайн журнал за здравословен живот, звезди, дом и градина, семейство и Пикантни Храни.
Пикантни Храни - Вечерните навици, които ви правят дебели

Вечерните навици, които ви правят дебели

16.01.2018024417

В борбата за слабо тяло няма честна и нечестна игра – всеки прави каквото и колкото може. Някои от обичайните ни навици във вечерните часове на деня обаче могат да са пречка на това да отслабнем и с грам.

Пикантни Храни - Температури над 30 градуса: Вижте кои храни са забранени

Температури над 30 градуса: Вижте кои храни са забранени

19.07.20170578

Когато навън термометърът показва над 30 градуса, трябва много внимателно да подбираме храните, които консумираме. Много от продуктите се развалят буквално за минути на тази жега. Вижте какво не трябва да ядете в жегите

Пикантни Храни - Лютите чушки удължават живота

Лютите чушки удължават живота

19.01.20170883

Не обичате люто? Време е да преосмислите това свое предпочитание. Ново изследване казва, че то може да ви помогне да живеете по-дълго.

Пикантни Храни - Люти чушки срещу жегата и други трикове за прохладно лято

Люти чушки срещу жегата и други трикове за прохладно лято

20.08.20160352

Когато живакът се покачва, не се чувстваме комфортно. Дори ни е трудно да се концентрираме, защото умовете ни са заети с мечти за басейн и прохладен морски бриз. Ето няколко трика, които помагат за справянето с горещините и задушното време

Пикантни Храни - Какви храни правят лицето красиво

Какви храни правят лицето красиво

10.09.2014010180

За да е красиво лицето ви, трябва да осигурявате на тялото си достатъчно витамин А, аминокиселини и да ограничите употребата на пикантна храна. Полезни продукти за красива кожа.

Пикантни Храни - Люто и бременност

Люто и бременност

18.05.2012011520

Казват, че консумацията на пикантни храни в края на бременността може да помогне за стимулиране на раждането. Дали това е наистина така?

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни