Кои храни и напитки подобряват мъжката плодовитост

Кои храни и напитки подобряват мъжката плодовитост

Алкохолът може да е сочен като една от най-вредните напитки, но според учените някои питиета са ценни за мъжката плодовитост.

1

Плодовитост

Плодовитост - последните заглавия, подбрани публикаци и препоръки. Практична информация на тема Плодовитост от Ezine.bg. Списък на статиите за Плодовитост. Online портал за здраве, фитнес, дом, семейство и деца и Плодовитост.
Плодовитост - Чаша вино седмично за по-голяма плодовитост

Чаша вино седмично за по-голяма плодовитост

12.11.20170154

Жените, пиещи по една чаша червено вино седмично, имат много по-големи шансове за зачеване. За да се сдобият с така желаното бебе, жените трябва да. . .

Плодовитост - Глобалното затопляне намалява раждаемостта

Глобалното затопляне намалява раждаемостта

08.09.20160211

Глобалното затопляне е най-сериозният проблем, който стои пред човечеството днес. То води до покачване на морското равнище, засушавания и наводнения. Оказва се обаче, че води и до друг сериозен проблем – намаляване на раждаемостта.

Плодовитост - Плодовитостта на мъжете е най-висока през лятото

Плодовитостта на мъжете е най-висока през лятото

27.08.20160644

Понякога, за да може една двойка да се превърне в семейство, освен много любов, е нужен и малко късмет. Всички знаем, че подходящият период за зачеване е овулацията. Кога обаче е най-подходящият момент за зачеване от мъжка гледна точка?

Плодовитост - Слънцезащитните лосиони предизвикват безплодие?

Слънцезащитните лосиони предизвикват безплодие?

04.06.20160309

Учени от университета в Копенхаген предупреждават, че почти половината от съставките, които обикновено са използвани в слънцезащитните лосиони, имитират ефектите от женския хормон прогестерон.

Плодовитост - Господа, захвърлете бельото, ако искате да сте плодовити!

Господа, захвърлете бельото, ако искате да сте плодовити!

23.10.20150848

Господата, които възнамеряват да стават татковци, най-добре да забравят за тесните боксерки. Мъжете трябва да спят голи, за да бъдат по-плодовити.

Плодовитост - Пластмасовите опаковки вредят на плодовитостта

Пластмасовите опаковки вредят на плодовитостта

11.12.20140415

Към здравословните вреди от употребата на пластмасови изделия във всекидневието може да се прибави и неблагоприятното въздействие, което те окозват върху човешката репродуктивна система.

Плодовитост - Защо големите дупета влудяват мъжете

Защо големите дупета влудяват мъжете

28.10.2014013803

Към днешна дата може даже да се поспори дали силната половина на човечеството си пада повече по преливащи бюстове, или предпочита по-сочни дупета.

Плодовитост - Безсънието води до импотентност

Безсънието води до импотентност

13.05.20130775

Липсата на пълноценен сън при младите мъже води до намаляване нивото на тестостерон в организма. Безсънието е рисков фактор на намаляване на плодовитоста и може да доведе до импотентност

Плодовитост - Фитнесът снижава женската плодовитост

Фитнесът снижава женската плодовитост

18.01.20130758

Интензивните фитнес-тренировки могат да намалят плодовитостта на жените. Рискът от безплодие при жените, които твърде често практикуват фитнес, нараства с три пъти повече.

Плодовитост - Доматите подобряват плодовитостта на мъжа

Доматите подобряват плодовитостта на мъжа

10.12.20120615

Доматите са полезни за плодовитостта на мъжете. Антиоксидантът ликопен, който се съдържа в червения зеленчук, предпазва молекулите от свободните радикали, които увреждат сперматозоидите.

Плодовитост - Как да повишим шансовете за зачеване

Как да повишим шансовете за зачеване

19.10.201108300

Една от седем двойки имат проблем със зачеването. Ако сте под напрежение заради подобни проблеми, вижте как по естествен начин можете да си помогнете и да повишите плодовитостта си.

Плодовитост - Плодовитостта на жената зависи от кръвната й група

Плодовитостта на жената зависи от кръвната й група

28.10.2010066025

Способността на жената да зачене се определя от нейната кръвна група. С най-малък шанс се жените с нулева кръвна група. Все пак определящ фактор е възрастта - след 30-40 г шансовете намаляват