Маска с банан - най-добрият подарък за косата ти

Маска с банан - най-добрият подарък за косата ти

Бананите са средство, с което лесно и по естествен начин можете да разкрасите косата си. Те могат да подхранят изтощената ви грива в дълбочина и да ѝ възвърнат изгубения блясък.

1

Поддържане на косата

Поддържане на косата - актуални теми, авторски публикаци и препоръки. Всичко на тема Поддържане на косата от Ezine.bg. Обзор на статиите за Поддържане на косата. Онлайн сайт за здравословен живот, звезди, дом и градина, семейство и Поддържане на косата.
Поддържане на косата - Професионалните съвети, с които косата ви ще изглежда идеално

Професионалните съвети, с които косата ви ще изглежда идеално

10.05.201704926

Ако сте сред хората, които се дразнят от стърчащите косъмчета и искате идеално подредена коса, вижте какво съветват професионалистите за идеална прическа.

Поддържане на косата - Как да поддържате косата си през зимата?

Как да поддържате косата си през зимата?

08.12.201603291

Несъмнено всяка жена тайничко си мечтае да има здрава и бляскава коса, която с гордост да развява. За съжаление обаче, студената зима е способна да осуети всички подобни планове.

Поддържане на косата - Топ 3 съвета за здрава коса

Топ 3 съвета за здрава коса

09.08.201605585

Необходимо е да обръщате внимание на три основни неща, за да имате силна и красива коса - адекватна диета, подстригване и разумно използване на бои и преси.

Поддържане на косата - Морската вода и косата – какво е полезно и за какво да внимаваме

Морската вода и косата – какво е полезно и за какво да внимаваме

16.06.201602437

Все пак морската вода далеч не е толкова вредна, колкото силното слънце и пясъка на плажа, с които е нужно да се внимава повече. Но тази вода, наситена на сол, е подходяща и полезна само за жени с определен тип коси.

Поддържане на косата - Научете се как правилно да миете косата си!

Научете се как правилно да миете косата си!

21.03.201601502

Има седем лесни стъпки, които могат да ви помогнат да получите коса, която изглежда по-лъскава и точно така, както я желаете.

Поддържане на косата - Три домашни процедури за перфектна коса

Три домашни процедури за перфектна коса

15.03.201607528

Най-добрите продукти, с които да се грижим за косата си, са природните съставки, които се намират във всяка кухня. Някои от тях дори можем да смесваме с балсама и шампоана за по-ефективни резултати.

Поддържане на косата - Маски за коса с желатин

Маски за коса с желатин

08.08.2013020835

Хубавата коса се нуждае от постоянна грижа. Всъщност, за да изглежда добре косата ни, не е толкова важно да бъде винаги в сложна прическа – достатъчно е да изглежда поддържана и да бъде здрава.

Поддържане на косата - Поддържане на руса коса

Поддържане на руса коса

30.03.2012010150

Ако токущо сте променили цвета на косата си и вече сте руса, или сте направили това много отдавна, или това е вашият естествен цвят, то сигурно знаете, че този тип коса изисква специални грижи.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни