Как да подобрите паметта си

Как да подобрите паметта си

Забравяте къде са ключовете ви. Търсите телефона си, докато говорите по него. Пропускате да свършите важна задача. Вижте как да подобрите паметта си!

1

Подобряване на Паметта

Подобряване на Паметта - последните заглавия, подбрани публикаци и идеи. Практична информация на тема Подобряване на Паметта от Ezine.bg. Преглед на статиите за Подобряване на Паметта. Онлайн портал за здраве, мода, красота, дом, семейство и деца и Подобряване на Паметта.
Подобряване на Паметта - Пет храни, подобряващи паметта

Пет храни, подобряващи паметта

25.03.20190487

За да функционира нормално нашето тяло, то се нуждае от балансирана храна. За добра памет също имаме нужда от специални храни. Вижте най-полезните храни за подобряване на паметта.

Подобряване на Паметта - Начини за подобряване на паметта

Начини за подобряване на паметта

20.03.2019099

Нормално е понякога да забравяме по нещо, особено като се има предвид натовареното ни ежедневие. Но лошата памет може да създаде много неудобства. Ето начини за подобряване на паметта.

Подобряване на Паметта - Храни за подобряване на паметта

Храни за подобряване на паметта

14.01.20190140

Лошата памет не е характерна само за възрастните хора. Все повече млади хора имат проблеми със съсредоточаването и запомнянето на информация. Вижте най-добрите храни за подобряване на паметта.

Подобряване на Паметта - Храни и упражнения за по-добра памет

Храни и упражнения за по-добра памет

01.01.201901068

От значение за подобряване на паметта е добрият сън, почивката, разходките, а заедно с тях и физическата активност. Храната е основният двигател на мозъка, както и на паметта.

Подобряване на Паметта - Как да подсилим паметта си?

Как да подсилим паметта си?

03.12.20180124

Ако все по-често паметта ви изневерява, е време да подобрите работата на мозъка си. Как да се случи това и как да подсилим паметта си?

Подобряване на Паметта - Ако паметта ви изневерява, прочетете това

Ако паметта ви изневерява, прочетете това

01.02.20180752

Ежедневно съвременните хора са буквално удавяни в море от информация. Социални мрежи, електронни медии, напрегнатият начин на живот кара всеки да изпитва затруднения с обработването и запомнянето на наученото. Как да запомним в такъв случай повече от всич

Подобряване на Паметта - Пийте си на воля! Алкохолът подобрява паметта

Пийте си на воля! Алкохолът подобрява паметта

16.03.20170253

Умерените количества подобряват паметта – това последно разкритие успокои мнозина. Консумацията на спиртни напитки ни помага да запаметим подробностите около случили се инциденти.

Подобряване на Паметта - Пийте шампанско за добра памет и красота!

Пийте шампанско за добра памет и красота!

12.06.20160208

въпреки че притежава всички свойства на виното, шампанското съдържа по-малко калории. Тестовете са показали, че най-бързо изтрезнява човек именно когато прекали с шампанско.

Подобряване на Паметта - Онлайн игра помага за подобряване на паметта

Онлайн игра помага за подобряване на паметта

18.01.20160205

Мозъчните функции на хората над 50 години могат да се подобрят чрез специални упражнения със онлайн игри. Това са установили експерти от Кралския университет в Лондон.

Подобряване на Паметта - Гимнастика за подсилване на паметта

Гимнастика за подсилване на паметта

19.12.201501080

Напишете на лист продуктите, които смятате да пазарувате. Погледнете списъка за кратко и след това го приберете в джоба си. Опитайте се да си набавите всички продукти само по спомен.

Подобряване на Паметта - Билки за оросяване на мозъка

Билки за оросяване на мозъка

23.11.2013034497

Правилното оросяване на мозъка ни осигурява свеж и разсъдлив ум. През годините той губи гъвкавостта си, поради което трябва да го стимулираме с подходящите билки.

Подобряване на Паметта - Чувството за ритъм развива езиковите умения

Чувството за ритъм развива езиковите умения

22.09.20130866

Учени от Северозападния университет в Илинойс установиха, че децата, които свирят на музикален инструмент подобряват езиковите си умения.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни