Често ходите на шопинг? Може да имате сериозен проблем с психиката

Често ходите на шопинг? Може да имате сериозен проблем с психиката

Шопингът е най-популярният женски спорт и макар че обиколката по магазините изглежда безобидна, може и да е прикритие за сериозен проблем с психиката, наречен ониомания.

1

Покупки

Покупки - най-новите статии, подбрани публикаци и съвети. Практична информация на тема Покупки от Ezine.bg. Обзор на статиите за Покупки. Български сайт за здраве, диети, дом, родители и деца и Покупки.
Покупки - Доказано! Щастието се крие в парите

Доказано! Щастието се крие в парите

24.10.20150560

Нещата, които носят истинско щастие, не се продават. Да, ама не - истинското щастие не се крие в материалните неща, учи ни моралът, но по-учени от него твърдят точно обратното.

Покупки - Жените помнят обувките повече от целувката

Жените помнят обувките повече от целувката

14.03.20140788

Жените помнят обувките в гардероба си повече, отколкото любовниците в живота си. Средностатистическата жена има около 19 чифта обувки. Нима привързаността на жените към обувките е толкова голяма?

Покупки - Обществото на анонимните шопингхолици

Обществото на анонимните шопингхолици

07.03.20140320

Манията по пазаруване е по-разпространено психично разтройство дори от депресията, съизмеримо с алкохолната зависимост. В САЩ има сформирано общество на т. нар. анонимни длъжници или шопингманияци.

Покупки - Как да контролираме емоционалните покупки

Как да контролираме емоционалните покупки

02.03.20140539

За да не страда бюджетът ви от вашата шопинг мания, предмети от които на практика нямате нужда, трябва да упражнявате повече самоконтрол. Отлагайте емоционалните покупки поне с едно денонощие.

Покупки - Световните шопинг дестинации

Световните шопинг дестинации

25.03.20130982

Във Франция е пълно с дизайнерски бутици и бохемски магазинчета – могат да се срещнат на всеки ъгъл. Шопинг тура по Шанз-Елизе“ може да зареди всеки впуснал се, не само с божествени покупки, но и с вълшебно настроение.

Покупки - Как да намалите разходите по Коледа

Как да намалите разходите по Коледа

23.12.20110397

За всеки празниците са свързани с големи разходи за покупки и пазаруване. Това понякога създава голям стрес и помрачава празничното настроение, защото преди Коледа харчим повече.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни