Ето какво трябва да знаете, преди да вземете пробиотици

Ето какво трябва да знаете, преди да вземете пробиотици

Пробиотиците са поредният хит в съвременната мания към здравословен живот и хранене. Без да казваме, че са безполезни (в никакъв случай), в днешно време те едва ли не станаха синоним на здравословното храносмилане.

1

Ползи от пробиотиците

Ползи от пробиотиците - най-новите заглавия, избрани публикаци и съвети. Всичко на тема Ползи от пробиотиците от Ezine.bg. Преглед на статиите за Ползи от пробиотиците. Online журнал за здраве, звезди, дом и градина, родители и деца и Ползи от пробиотиците.
Ползи от пробиотиците - Пробиотиците ни пазят от затлъстяване

Пробиотиците ни пазят от затлъстяване

08.07.20150764

Пробиотиците представляват живи микроорганизми, полезни за здравето на човека. Изследователска група от университета Вандербилт в Нашвил, Тенеси излага ново предположение, че пробиотиците предотвратяват затлъстяването

Ползи от пробиотиците - Пробиотиците ни пазят от тежки метали

Пробиотиците ни пазят от тежки метали

26.11.20140691

Резултатите посочили, че това обогатено кисело мляко защитава човешкия организъм от натрупването на арсен и живак, като така се предпазват освен бременните, но и техните ембриони от увреждания.

Ползи от пробиотиците - Пробиотици срещу гъбични заболявания и цистит

Пробиотици срещу гъбични заболявания и цистит

29.12.201307019

Пробиотиците са приятелски микроорганизми, чрез които се осъществяват важни процеси в организма. Тяхното намаляване може да доведе до влошен имунитет и да предразположи развитието на гъбични инфекции.

Ползи от пробиотиците - Какво представляват пробиотиците

Какво представляват пробиотиците

12.02.201303112

Пробиотиците, научно обяснено, са полезни микроби, които влияят благоприятно на човешкия организъм. Те са живи микробни хранителни доавки. Спомагат за вътрешния баланс в човешкото тяло.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни