Причини за болки в таза

Причини за болки в таза

Ако усещате болки в долната част на корема и таза или ви боли, когато ходите по малка нужда или докато правите секс, може да имате сериозен медицински проблем. Много състояния водят до вагинални и тазови болки. Ако дискомфортът в тези области не изчезва,

1

Полови инфекции

Полови инфекции - най-новите заглавия, подбрани публикаци и препоръки. Информация на тема Полови инфекции от Ezine.bg. Обзор на статиите за Полови инфекции. Български сайт за здраве, фитнес, дом, родители и деца и Полови инфекции.
Полови инфекции - Забравете за тези навици преди секс!

Забравете за тези навици преди секс!

27.02.201603140

Сексуалното ви преживяване може да бъде съсипано от навиците ви. Има няколко основни неща, които според специалистите никога не трябва да правите преди секс.

Полови инфекции - Полово предавана болест според зодията

Полово предавана болест според зодията

19.01.20160778

За никого не е тайна, че зодиите до голяма степен са определящи за нашето поведение и здраве. Известни са също така някои теории, според които може да се открие връзка между представителите на отделните зодиакални знаци и някои полови заболявания.

Полови инфекции - Народната медицина при сърбеж в интимната област

Народната медицина при сърбеж в интимната област

21.11.2015024085

Единственият начин да се държи под контрол развитието на вагиналните гъбични инфекции, е стимулиране на имунната система. Затова хомеопатичната терапия и народната медицина понякога са много по-ефикасни от традиционните лекарства.

Полови инфекции - Сезонните болести на есента

Сезонните болести на есента

11.10.20140704

Организмът ни заболява често, когато настъпят студените месеци, защото се опитва да се напасне към променящия се природен цикъл. Обострят се болести като язва, гастрит, артрит и полови инфекции

Полови инфекции - Седем мита за презервативите

Седем мита за презервативите

06.03.201403574

Въпреки изобилието от средства за контрацепция, лекарите препоръчват презервативите. Те защитават от нежелана бременност, болести и инфекции. Най-популярните митове за презервативите.

Полови инфекции - Как да се предпазим от полови инфекции

Как да се предпазим от полови инфекции

18.03.201206868

Сексът с непознат без ангажименти винаги звучи изкушаващо. Но помислете какви могат да бъдат последиците от несъобразителността ви.

Полови инфекции - Симптоми при венерическите болести

Симптоми при венерическите болести

10.03.2012018988

Венерическите болести са много и различни, затова и симпомите при всяка отделна болест са различни. Ако се усъмните, че имате подобна инфекция, най-добре се консултирайте с лекар.