Ще ахнете! Това са най-сексапилните ветеранки в родния фолк (ГАЛЕРИЯ)

Ще ахнете! Това са най-сексапилните ветеранки в родния фолк (ГАЛЕРИЯ)

В зората на попфолка първи си проправиха път някои изпълнителки, които днес могат да се похвалят със солидна музикална кариера.

1

Поп фолк

Поп фолк - актуални статии, избрани публикаци и препоръки. Всичко на тема Поп фолк от Ezine.bg. Преглед на статиите за Поп фолк. Онлайн журнал за здраве, диети, дом, семейство и Поп фолк.
Поп фолк - От ВИП Брадър се събраха на вечеря! Вижте кой къде не е бил поканен

От ВИП Брадър се събраха на вечеря! Вижте кой къде не е бил поканен

17.11.201602012

Не се знае на кого е била инициативата, но се вижда, че разделението на отбор интелектуалци и отбор поп фолк продължава и след края на формата.

Поп фолк - Преслава бе обявена за Балканска звезда

Преслава бе обявена за Балканска звезда

30.04.20140313

Поп-фолк певицата Преслава получи поредното си отличие, но този път не в България, а в Истанбул, където бе определена за Балканска звезда на 2013 година.

Поп фолк - Теодора тъжна на партито си

Теодора тъжна на партито си

08.07.20130400

Фолк звездата Алисия, която се съвзема, след като бе за втори път отритната от футболист, когото обича, бе сред ВИП-гостите на премиерата на албума на колежката си Теодора.

Поп фолк - Анелия трупа врагове

Анелия трупа врагове

18.03.201302168

Анелия доста се възгордяла, след като се почувствала по-добра от Преслава, и вече разговаряла с колежките си по друг начин, говори се във фолк гилдията.

Поп фолк - Анелия - заобиколена от асистентки

Анелия - заобиколена от асистентки

19.11.20120225

Фолкзвездата Анелия, която покрай бившия си съпруг Коко Динев е свикнала да бъда заобиколена от лукс, си има лична асистентка. Има и мацка, която я придружава по участия, за да събира бакшишите й в малка чантичка.

Поп фолк - Фолкзвезди мизерували като малки

Фолкзвезди мизерували като малки

06.11.20120536

Детството на много от съвременните звезди на фолка изобщо не е минало като в приказка, тъй като някои от тях са отгледани само от единия си родител, а други просто са живели в бедни семейства.

Поп фолк - Любовните рокади на фолкзвездите

Любовните рокади на фолкзвездите

26.10.20120539

Поп фолкът открай време ври и кипи в любовни рокади, като че ли няма други мъже и затова дългокраките силиконови фолккукли трябва да си ги разменят.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни