Активен въглен за кожа - Да, и още как!

Активен въглен за кожа - Да, и още как!

Причината за включването на активния въглен в козметиката – той действа като магнит за привличане и поглъщане на мръсотията и излишната мазнина. Така осигурява по-чиста кожа.

1

Пори

Пори - актуални теми, избрани публикаци и съвети. Всичко на тема Пори от Ezine.bg. Преглед на статиите за Пори. Онлайн журнал за здраве, диети, дом, семейство и Пори.
Пори - Най-добрият начин за почистване на лицето в домашни условия

Най-добрият начин за почистване на лицето в домашни условия

12.03.201708679

Парата е едно от универсалните средства за поддържане здравето и красотата на кожата на лицето и шията. Тя помага за отваряне на порите, след което отстраняването на черните и бели точки става много по-лесно.

Пори - Митовете при почистване на порите

Митовете при почистване на порите

10.03.201705903

Порите са малки отвори по лицето, които ни позволяват да се потим, като поддържане безопасна телесна температура. Отделяният от тях себум обаче води до появата на черни точки.

Пори - Направете си сами смес за почистване на черни точки

Направете си сами смес за почистване на черни точки

08.02.201702208

Черните точки по лицето са едни от най-досадните дерматологични проблеми, но вместо да давате пари за скъпи козметични продукти, може да си приготвите една много ефективна смес у дома.

Пори - Лед с диня и лимон със зелен чай за красива кожа

Лед с диня и лимон със зелен чай за красива кожа

18.07.201601418

Ледът се използва не само за изстудяване на напитки, но и за козметични цели. Ледът ободряват и освежава кожата, прави я по-еластична, подобрява обмяната на веществата, свива порите.

Пори - Как да се справим с подкожните косми?

Как да се справим с подкожните косми?

01.12.201504081

Проблемите, които имаме с кожата, са свързани с неправилното ѝ третиране. Най-честата последица от неподходящата грижа са подкожните косъмчета. Те са доста неприятни и е добре да се погрижите за тях.

Пори - Как да почистим порите?

Как да почистим порите?

07.04.2014010442

Грижата за порите е неизменна част от цялостната грижа за външния ни вид. Няколко съвета как да почистим порите чрез маски, лентички и специални уреди. Как да се грижим за по-широките пори.