Само за мъже! Изхвърли тези неща от дома си – вече си голям

Само за мъже! Изхвърли тези неща от дома си – вече си голям

Всеки мъж достига до момент в живота си, в който трябва да се раздели с вещите от дома си, от които вече нямате нужда. Промяната е нужна, защото пораствате.

1

Почистване на дома

Почистване на дома - последните заглавия, избрани публикаци и идеи. Практична информация на тема Почистване на дома от Ezine.bg. Списък на статиите за Почистване на дома. Онлайн журнал за здравословен живот, красота, дом и градина, семейство и деца и Почистване на дома.
Почистване на дома - Прах и акари – ето как да ги премахнете завинаги

Прах и акари – ето как да ги премахнете завинаги

15.05.20170815

Прахта и акарите са сред нещата, от които страда всеки дом. В жилището ни се натрупва толкова много мръсотия, за която не подозираме, че направо не ни се мисли. Има обаче няколко оптимални метода, които ще ви помогнат да победите в битката с нечистотиите.

Почистване на дома - Неочаквани приложения на пастата за зъби

Неочаквани приложения на пастата за зъби

27.06.20160873

Пастата за зъби е универсален начин за почистване на зъбите. Оказва се обаче, че може да е и универсален помощник в домакинската работа. Ето кои са неочакваните приложения на обикновената паста за зъби.

Почистване на дома - Почистващи препарати от природата

Почистващи препарати от природата

08.02.201603582

Най-важни за поддържане на чистотата в дома са почистващите препарати. Тези, които купуваме обаче, често са доста силни и дори отровни. За да предпазим от техните зловредни влияния, е най-добре да се обърнем за решение към природата.

Почистване на дома - За добрата домакиня: системата Флай Лейди

За добрата домакиня: системата Флай Лейди

24.11.201504201

Всяка една работеща жена желае е, когато се прибере вкъщи след тежкия работен ден, да се отдаде на заслужена почивка. Домакинските задачи обаче са навсякъде. Системата Флай Лейди има решение за умни домакини

Почистване на дома - Съвети за почистване към мързеливите домакини

Съвети за почистване към мързеливите домакини

01.10.2015010190

Дори чистенето да не е сред най-любимите ви занимания, лесно може да поддържате дома си спретнат, ако спазвате няколко препоръки. Може да се изненадате как няколко съвета могат да ви спестят часове почистване.

Почистване на дома - Трикове за почистване на меката мебел

Трикове за почистване на меката мебел

10.09.2015037846

Тапицерията върху меката мебел е нейното слабо място. В домашното ни ежедневие непрекъснато се случва така, че тя да се замърси. Как се чистят петна от кафе, кръв, сладко, дъвка.

Почистване на дома - Домът ни бъка от 8000 различни бактерии и насекоми

Домът ни бъка от 8000 различни бактерии и насекоми

05.04.20150803

Проучване, направено от изследователски екип на университета Корнел в Ню Йорк, показа, че всеки средностатистически дом е обитаван от поне 8 хиляди бактерии.

Почистване на дома - Какво кога трябва да перем?

Какво кога трябва да перем?

04.03.201504004

Чистенето на дома е трудоемка работа. Една добра домакиня обикновено сама се справя с всичко като се започне с дрехите, мине се през телефоните и се стигне до домашния любимец. През какъв интервал да повтаряме почистването на вещите от бита?

Почистване на дома - Почистването на дома прави връзката по-здрава

Почистването на дома прави връзката по-здрава

24.11.20140929

Поддържането на чистотата и реда у дома може сериозно да повлияе на връзката между партньорите. Оказва се също, че въпросът с почистването може да бъде сериозно изпитание за влюбените.

Почистване на дома - Неща, които оцетът магически почиства

Неща, които оцетът магически почиства

19.07.201409182

Оцетът се използва успешно не само за салати и туршии, той може да ви помогне и когато имате нужда бързо и ефикасно да почистите дома си или да се отървете от присъствието на домашни любимци на определени места.

Почистване на дома - Експресно почистване на дома

Експресно почистване на дома

07.06.201404328

Ако внезапно се наложи да почистите дома си заради неочаквани гости, сменете кърпите, забършете праха и махнете разхвърляните предмети. Използвайте само качествени препарати за почистване.

Почистване на дома - Съвети за лесно почистване на прозорци

Съвети за лесно почистване на прозорци

14.05.2014018102

Ето тук на помощ идва микрофибърната кърпа. Тя задължително трябва да е чиста и суха, иначе рискувате стъклата ви отново да се замажат.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни