Отстранявате ли правилно зъбната плака?

Отстранявате ли правилно зъбната плака?

Според експертите при натрупването на зъбна плака се повишават нивата на левкоцитите в кръвта и това може да доведе до инфаркт! А вие отстранявате ли правилно зъбната плака

1

Почистване на зъби

Почистване на зъби - последните теми, избрани публикаци и идеи. Практична информация за Почистване на зъби от Ezine.bg. Списък на статиите за Почистване на зъби. Онлайн журнал за здраве, диети, дом, семейство и деца и Почистване на зъби.
Почистване на зъби - Ползите от употреба на зъбен душ

Ползите от употреба на зъбен душ

11.06.20180458

Зъбен душ, познат още и като орален душ, е джаджа, която вашият стоматолог може да ви препоръча за поддържане на по-добра устна хигиена. Устройството определено има своите неоспорими ползи.

Почистване на зъби - Електрическа четка за зъби - мода или необходимост?

Електрическа четка за зъби - мода или необходимост?

01.03.20180147

Електрическата четка за зъби е един от най-нашумелите уреди при поддържането на хигиена през последните години. Какви обаче са ползите от нея и доколко това актуално устройство ви е необходимо?

Почистване на зъби - Миенето на зъбите влияе на паметта

Миенето на зъбите влияе на паметта

03.08.201303705

Миенето на зъбите предпазва от образуването на кариес, зъбен камък и отстранява хранителните остатъци. За да ги поддържаме здрави и красиви е задължително да ги мием поне два пъти на ден - сутрин и вечер.

Почистване на зъби - Естествени средства за по-бели зъби

Естествени средства за по-бели зъби

15.07.201308597

Слънчогледовото олио е още един вариант на естествено средство за избелване, който не е вреден за вас. Всичко, което трябва да правите е сутрин на сипвате олио в една супена лъжица и да започнете да се жабурите с него.

Почистване на зъби - За и против конците за зъби

За и против конците за зъби

04.06.201302823

Всеки зъболекар съветва своите пациенти задължително да използва конец за почистване на пространствата между зъбите. Предназначението на конците за зъби е точно това - да почистят труднодостъпните места

Почистване на зъби - Избрани съвети за красота и блясък

Избрани съвети за красота и блясък

23.05.201301909

Всяка жена е натоварена със своите ежедневни задължения. На всички е ясно, че не можем винаги да сме перфектни. Но поне трябва да опитаме. Ето няколко бързи съвета, подходящи за забързаното ежедневие