Чистенето е по-опасно за здравето от цигарите

Чистенето е по-опасно за здравето от цигарите

По един час чистене всеки ден може да се окаже по-опасно за здравето на белите ви дробове от 20 цигари, показва ново проучване. Изследването твърди, че прекаленото вманиачаване по чистотата ще ви създаде големи проблеми.

1

Почистващи Препарати

Почистващи Препарати - най-новите заглавия, избрани публикаци и препоръки. Информация на тема Почистващи Препарати от Ezine.bg. Обзор на статиите за Почистващи Препарати. Онлайн портал за здраве, мода, красота, дом, родители и деца и Почистващи Препарати.
Почистващи Препарати - Изчистете лесно мизериите вкъщи с тези практични съвети

Изчистете лесно мизериите вкъщи с тези практични съвети

21.06.201601453

Ако забележите, че картините Ви, рисувани с маслени бои, са натрупали много прах, можете да ги натриете с разрязан на две лук или картоф;

Почистващи Препарати - Почистващи препарати от природата

Почистващи препарати от природата

08.02.201603582

Най-важни за поддържане на чистотата в дома са почистващите препарати. Тези, които купуваме обаче, често са доста силни и дори отровни. За да предпазим от техните зловредни влияния, е най-добре да се обърнем за решение към природата.

Почистващи Препарати - Тези продукти могат да ви докарат рак!

Тези продукти могат да ви докарат рак!

04.11.201501881

Колкото и да ни убеждават, че в магазините се продават единствено безопасни продукти, вече почти всеки знае, че това не е истина и на лавиците има такива, съдържащи опасни канцерогенни химически вещества.

Почистващи Препарати - Почистващите препарати повлияват фертилността

Почистващите препарати повлияват фертилността

22.07.20150460

Д-р Тери Хрюбер посочва два химикала, които имат отношение към оплодителната способност у човека. Това са алкил диметил бензалкониев хлорид (ADBAC) и дидецил диметиламониев хлорид (DDAC)

Почистващи Препарати - Приложения на белината

Приложения на белината

27.03.201506710

Качествата на белината са общоизвестни и всяка домакиня дори насън може да ви изреди поне няколко от ползите на вълшебния препарат.

Почистващи Препарати - Невидимите отрови около нас

Невидимите отрови около нас

22.10.201302748

Всеки сам отговаря за своето здраве. Но как да се предпазим от невидимите отрови, които ни заобикалят. Сред тях с плесените, почистващите препарати, бързото хранене

Почистващи Препарати - Да изхвърлим всички пестициди и отрови от дома

Да изхвърлим всички пестициди и отрови от дома

19.07.201302120

Изхвърлянето на пестицидите и отровите от дома, за да заживеете спокойно и една идея по-природосъобразно, изглежда сложен и бавен процес. Но това въобще не е така.

Почистващи Препарати - Домашни препарати срещу ръжда

Домашни препарати срещу ръжда

12.07.2013016335

Всеки от нас поне веднъж в живота си се е сблъсквал с неприятната ръжда. Всяка жена например пази своя любима блуза, която не може да носи, тъй като е пропита с ръжда. Или има съд, покрит с неприятеля.

Почистващи Препарати - Как да почистим екологично дома си

Как да почистим екологично дома си

11.06.201303219

Ако имате у дома плесенясала повърхност, можете да я премахнете като сложите върху мястото сол, която предварително сте разтворили в малко вода.

Почистващи Препарати - Кои са най-опасните почистващи препарати

Кои са най-опасните почистващи препарати

09.06.2013010050

Следващите атрактивни препарати, чиито реклами сме гледали неведнъж по телевизията и които също ни вредят са ароматизаторите.

Почистващи Препарати - Екоалтернативи на основните почистващи препарати

Екоалтернативи на основните почистващи препарати

07.06.201302172

Можем да използваме био продукти, които също успешно ще изчистват дома ни. На пазара вече има истинско разнообразие от подобни препарати и си струва да се замислим по този въпрос.

Почистващи Препарати - Как да изчистите тоалетната с кока-кола

Как да изчистите тоалетната с кока-кола

10.05.2013064646

Да, колкото и невероятно да звучи, ако тоалетната ви е пълна с котлен камък и други петна, а скъпите почистващи препарати не помагат, просто излейте в тоалетната бутилка кока-кола

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни