Три неща, които задължително да правите в грипния сезон

Три неща, които задължително да правите в грипния сезон

В сезона на грипа и вирусите здравните експерти съветват да сме по-стриктни към ежедневния си режим и задължително да включим три неща, които доказано стимулират имунната система.

1

Предпазване от грип

Предпазване от грип - най-новите заглавия, подбрани публикаци и идеи. Практична информация за Предпазване от грип от Ezine.bg. Обзор на статиите за Предпазване от грип. Online сайт за здравословен живот, звезди, дом и градина, родители и деца и Предпазване от грип.
Предпазване от грип - Пийте вино и чай, за да гоните простудата и грипа надалеч

Пийте вино и чай, за да гоните простудата и грипа надалеч

27.08.20170175

Макар и в разгара на лятото, резките промени на температурата могат да доведат до някоя неочаквана настинка и болно гърло. Обикновено лечението за това е доза парацетамол, витамин С и достатъчно почивка.

Предпазване от грип - Грип

Грип

26.03.201504734

Грипът е инфекциозно заболяване причинено от РНК вируси, засяга всички части на дихателната система. Има три основни вида грип А, B и C. Лечение на грип, симптоми и превенция.

Предпазване от грип - Много течности спасяват от грип

Много течности спасяват от грип

20.01.201501712

Най-честите последици от самолечение на грип са пневмониите, обясняват лекарите. Грипът продължава между 3 и 5 дни, но някои симптоми на заболяването могат да продължат през следващите няколко седмици.

Предпазване от грип - Антибиотиците са безумие! От тях се гъбясва!

Антибиотиците са безумие! От тях се гъбясва!

07.02.201402164

В последните години утвърдени лекари масово отричат използването на антибиотици. Те дават съвети как да се предпазим от идващия грип с методите на българската [народна медицина]. Грипната епидемия стана факт не само в някои части, а из цялата страна.

Предпазване от грип - Грипна епидемия ни грози края на януари

Грипна епидемия ни грози края на януари

10.12.20130876

До момента грипната вълна не е много тежка и засяга само най-западните части на Стария континент - Шотландия, Норвегия, Швеция и Испания. Точна прогноза за това кога ще дойде той у нас не може да бъде дадена.

Предпазване от грип - 6 начина да се предпазите от грипа

6 начина да се предпазите от грипа

28.10.20110886

Редовното миене на ръцете, пиенето на изобилие от течности, отказването на цигарите, сауната и пълноценния сън и почивка ще засилят съпротивителните сили на организма ви.

Предпазване от грип - Вода и сапун ни избавят от грипа

Вода и сапун ни избавят от грипа

03.01.201001411

Не губете време и излишни пари в набавянето на разтворими витамини и хранителни добавки, а обърнете повече внимание на личната си хигиена. Миенето на ръсете с вода и сапун ни избавя от грипа

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни