Домашен Лекар: Когато кръвното е ниско

Домашен Лекар: Когато кръвното е ниско

Ниското кръвно налягане или хипотонията може да причини неадекватен кръвен поток към сърцето, мозъка и други жизненоважни органи. На първо място, експертите съветват да ядем през деня по-често, но на по-малки порции. Но още трябва да. . .

1

Прилошаване

Прилошаване - последните статии, подбрани публикаци и идеи. Информация на тема Прилошаване от Ezine.bg. Списък на статиите за Прилошаване. Online портал за здраве, диети, дом, семейство и деца и Прилошаване.
Прилошаване - Жегата в колата е опасна за детето

Жегата в колата е опасна за детето

07.08.20150218

Във Великобритания оставянето на детенце само в колата се разглежда от правосъдието като дребно престъпление. Ако такъв случай завърши с инцидент и подрастващото пострада по някакъв начин – вече става дума за тежко углавно престъпление.

Прилошаване - Височинната болест се оказа 2 отделни синдрома

Височинната болест се оказа 2 отделни синдрома

31.10.20140461

До сега се предполагаше, че причина за височинната болест е синдром или комплекс от такива. Те се развиват в пълната си сила при изкачване на по-голяма надморска височина.

Прилошаване - Спорете, за да сте здрави

Спорете, за да сте здрави

19.09.20100811

Ако избягвате да спорите в конфликтна ситуация, това води до повишаване на стойностите на хормона на стреса кортизол и се съпътства с гадене и прилошаване. Спорете за здраве.