Имате ли акне по тялото? Вижте какви здравословни проблеми показва

Имате ли акне по тялото? Вижте какви здравословни проблеми показва

Появата на акне по тялото може да е първият симптом за някои сериозни здравословни проблеми и за тях може да се ориентирате спрямо областта, където най-често се появяват неприятните пъпки.

1

Причини за Акне

Причини за Акне - актуални заглавия, авторски публикаци и идеи. Практична информация за Причини за Акне от Ezine.bg. Преглед на статиите за Причини за Акне. Онлайн журнал за здраве, звезди, дом, семейство и Причини за Акне.
Причини за Акне - Пъпчасваме заради лошата храна и стреса

Пъпчасваме заради лошата храна и стреса

30.05.201601181

Проблемът с акнето се свързва най-често с подрастващите и хормоналните промени, които настъпват в организма им в тийнейджърската възраст.

Причини за Акне - Акнето се дължи на големите дози витамин B12

Акнето се дължи на големите дози витамин B12

11.10.201502135

Завишените нива витамин В12 в организма повишават риска от развитие на акне. Високите концентрации на витамина в тялото пряко се отразяват върху активността на микробите при някои от хората.

Причини за Акне - Раздразнена кожа и акне

Раздразнена кожа и акне

09.04.201502345

Дори да имате красива и чиста кожа, със сигурност понякога ви се случва да забележите неприятни пъпки по нея. Акнето е доста често срещан проблем на кожата, който се проявява най-вече в младежка възраст.

Причини за Акне - Акне

Акне

07.04.201507335

Акнето е най-разпространеният кожен проблем, който засяга не само тийнейджъри. Акне се появява на местата, където са разположени най-голям брой мастни жлези. Видове акне и лечение.

Причини за Акне - Край на акнето!

Край на акнето!

14.10.201403504

Акнето представлява болестно състояние на кожата, при което може да се запушат мастните жлези по кожата. Ново откритие дава шанс на успешното лечение на акне. Група бактерии могат да ни помогнат да се избавим от проблема.

Причини за Акне - Няколко истини за акнето

Няколко истини за акнето

13.04.201408049

Акнето, което се изразява с пъпки по лицето, врата, гърба или раменете, най-често се появяват по време на пубертета. Какво причинява акне?

Причини за Акне - За акнето и проблемите, до които води

За акнето и проблемите, до които води

05.04.201403123

Идеалната кожа е един от критериите за женска красота. Козметичната индустрия предлага нови техники за красива кожа, но проблемите остават. До какви проблеми може да доведе една пъпка на лицето.

Причини за Акне - Млякото и захарта предизвикват акне

Млякото и захарта предизвикват акне

22.02.201303131

На учените им отне само половин век за да сложат край на споровете дали, това което ядем се отразява на кожата ни. Доказано е – консумацията на храни с висок гликемичен индекс и млечни продукти водят до влошаване на симптомите на акне.