Конфликтите разкриват много за проблемите във връзката ви

Конфликтите разкриват много за проблемите във връзката ви

Причините, които разпалват споровете с вашата половинка, ясно показват къде е големият проблем във вашите отношения и могат да разкрият много за вашата връзка.

1

Проблеми във връзката

Проблеми във връзката - последните теми, подбрани публикаци и съвети. Всичко за Проблеми във връзката от Ezine.bg. Списък на статиите за Проблеми във връзката. Online журнал за здравословен живот, диети, дом, семейство и деца и Проблеми във връзката.
Проблеми във връзката - Митове за изневярата

Митове за изневярата

24.08.201501428

Изневярата е сред основните причини на развалянето на семейства и прекратяването на браковете. Тя наранява цялото семейство. Въпреки това има редица митове за изневярата, които са изключително погрешни.

Проблеми във връзката - Женските действия, които провокират изневяра

Женските действия, които провокират изневяра

23.08.201503633

Темата за мъжката изневяра вълнува както жените, така и редица психолози. Често се приема, че това е заложено в природата на силния пол, но истината е, че съществуват много фактори, които провокират това да се случи.

Проблеми във връзката - Проблемите, които винаги разрушават връзките

Проблемите, които винаги разрушават връзките

05.05.201503092

Психолози от Вашингтонския университет са установили, че има 4 основни конфликта, които се проявяват в една връзка. Тези проблеми са наречени от експертите 4 конника.

Проблеми във връзката - Всеки пети отказва секс заради липса на чувства

Всеки пети отказва секс заради липса на чувства

27.04.20150861

Липсата на чувства и страст се оказва една от водещите причини, заради която както жените, така и мъжете отказват да правят секс. Данните са изведени от проучване, което показа, че и мъжете не винаги искат секс на всяка цена.

Проблеми във връзката - Гладът се отразява пагубно на връзките

Гладът се отразява пагубно на връзките

29.01.20150555

Недохранването прави хората сприхави и кисели. Гладът влияе пагубно и върху настроението и концентрацията. С него идва и усещането за тревожност и песимизъм.

Проблеми във връзката - Правилното поведение за здрава връзка

Правилното поведение за здрава връзка

28.01.201504072

Проблемите не бягат от нито една любовна връзка, но според психолозите с няколко техники партньорите ще преодолеят несгодите в живота и ще заздравят отношенията си.

Проблеми във връзката - Как да го накарате да се влюби във вас втори път

Как да го накарате да се влюби във вас втори път

03.01.201305477

Не забравяйте какво сте постигнали с този човек, през какво сте минали и колко сте си дали взаимно – ако и за миг оставите това на заден план и позволите проблемите да ви завладеят, връзката ви е обречена.

Проблеми във връзката - Как да избегнем рутината във взаимоотношенията

Как да избегнем рутината във взаимоотношенията

30.09.201101967

Връзките, поставени на автопилот, обикновено имат фатален завършек. Еднообразието и незаинтересоваността във взаимоотношенията не водят до нищо добро. Какви са съветите на психолозите и брачните съветници по проблема?

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни