Осем лесни стъпки в менюто, за да предпазите сърцето

Осем лесни стъпки в менюто, за да предпазите сърцето

Стане ли дума за здравето на сърцето, има някои фактори като генетиката, върху които не можете да се влияе. Въпреки това има начини, с които да се облекчат проблемите, произтичащи от фамилната обремененост.

1

Проблеми със сърцето

Проблеми със сърцето - последните статии, авторски публикаци и идеи. Практична информация за Проблеми със сърцето от Ezine.bg. Преглед на статиите за Проблеми със сърцето. Български портал за здраве, звезди, дом и градина, семейство и деца и Проблеми със сърцето.
Проблеми със сърцето - Миокардит

Миокардит

10.06.201509563

Миокардитът представлява възпаление на мускулния слой на сърцето, наречен миокард. Миокардитът може да бъде инфекциозен или неинфекциозен. Миокардитът трябва да се лекува навреме, защото причинява редица усложнения.

Проблеми със сърцето - Предсърдно мъждене

Предсърдно мъждене

09.06.201507901

Предсърдното мъждене е най-често срещаната аритмия, която е причина за хоспитализация и влошаване качеството на живот. Предсърдното мъждене предизвиква намален сърдечен минутен обем. Симптоми и лечение при предсърдно мъждене.

Проблеми със сърцето - Камъни в бъбреците могат да увредят сърцето

Камъни в бъбреците могат да увредят сърцето

24.02.201501306

Според учените камъните в бъбреците оказва негативен ефект довеждайки до заболявания като диабет, затлъстяване, високо артериално налягане.

Проблеми със сърцето - Накратко за сърдечния пристъп

Накратко за сърдечния пристъп

01.11.201305796

Сърдечният пристъп, известен още като инфаркт на миокарда, представлява увреждане на сърдечния мускул и загиване на част от неговите клетки.

Проблеми със сърцето - Народна медицина при смущения на сърцето

Народна медицина при смущения на сърцето

13.03.201305473

При различни бодежи в сърцето и други оплаквания се препоръчва древна народна рецепта – един килограм мед, десет лимона и пет глави чесън.

Проблеми със сърцето - Клопките на сърдечния арест

Клопките на сърдечния арест

30.01.201305592

Медиците са на мнение, че една от основните причини за появата на сърдечен арест е удебеляването на сърдечния мускул - това състояние най-често е с фатален край.

Проблеми със сърцето - Опасните сигнали на сърцето

Опасните сигнали на сърцето

22.08.201209024

Болките в гърдите най-често се приемат като следствие на проблеми със сърцето. Тези болки могат да бъдат не само от сърдечно-съдовата система, но и остеохондроза или настинка.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни