Недостигът на въглехидратите води до проблеми с нервите

Недостигът на въглехидратите води до проблеми с нервите

Според редица водещи експерти съставът на половината храна, която приемаме дневно, трябва да е от въглехидрати. За да сте жизнени и енергични, в ежедневното меню трябва да присъстват млякото, зърнените храни, плодовете и зеленчуците.

1

Проблеми с нервите

Проблеми с нервите - актуални заглавия, избрани публикаци и съвети. Практична информация на тема Проблеми с нервите от Ezine.bg. Преглед на статиите за Проблеми с нервите. Онлайн сайт за здраве, красота, дом, семейство и Проблеми с нервите.
Проблеми с нервите - Бабини илачи при изнервеност

Бабини илачи при изнервеност

18.09.2013244090

Дните, в които живеем, са изпълнени с напрежение и проблеми. Рано или късно много хора реагират на подобен стрес с изключителна изнервеност.

Проблеми с нервите - Как да си успокоим нервната система

Как да си успокоим нервната система

21.08.2013130846

При преодоляване на нервни пренапрежения на първо място трябва да сте достатъчно силни, за да се противопоставите на проблема, който ви измъчва. Всъщност ядосването не ви помага с нищо – нито ще реши проблемите, нито ще помогне да намерите решение.

Проблеми с нервите - Бърз тест: Колко съм здрав?

Бърз тест: Колко съм здрав?

15.05.2013010349

Здравето обикновено е едно от нещата, които не забелязваме, когато ги имаме. Започваме да му обръщаме по-специално внимание и да се грижим за него, едва когато сме го изгубили. Този подход е напълно грешен.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни