Ето при какви емоционални проблеми се появяват очните заболявания

Ето при какви емоционални проблеми се появяват очните заболявания

Ако често имате проблеми с очите и зрението, веороятно сте от децата, които са възпитавани да потискат и да не изразяват открито емоциите си. Но чувствата ви се натрупват и избиват в даден момент.

1

Проблеми с очите

Проблеми с очите - последните статии, авторски публикаци и идеи. Информация за Проблеми с очите от Ezine.bg. Списък на статиите за Проблеми с очите. Онлайн портал за здравословен живот, фитнес, дом и градина, семейство и деца и Проблеми с очите.
Проблеми с очите - Тези проблеми на очите са сигнал за сериозна болест! Не ги пренебрегвай

Тези проблеми на очите са сигнал за сериозна болест! Не ги пренебрегвай

10.12.2017013232

За лекарите очите ни често са най-добрата мярка за цялостното здраве на нашето тяло. Точно по тази причина ви показваме кои са основните проблеми със зрителните органи, които могат да сигнализират за по-сериозно заболяване, застрашаващо здравето ви

Проблеми с очите - Съвременните деца имат много проблеми с очите

Съвременните деца имат много проблеми с очите

28.01.20160312

Проблемите с очите могат да са както водени, така и придобити от външната среда. Поради това е добре детето редовно да минава на преглед при офтамолог.

Проблеми с очите - Най-големите вреди за очите в съвремието ни

Най-големите вреди за очите в съвремието ни

07.07.20150978

Кои са дейностите и навиците, които най-много нарушават зрението ни? Сред най-сериозните вреди е и липсата на постоянна грижа за очите

Проблеми с очите - Синдром на сухото око

Синдром на сухото око

10.06.201502485

Синдромът на сухото око е термин, който обединява в себе си различни заболявания и състояния, характеризиращи се с нарушено овлажняване на окото. Синдромът на сухото око е опасно състояние. Симптоми при синдром на сухото око.

Проблеми с очите - Оток на очите

Оток на очите

10.06.2015063096

Отокът на очите може да е симптом на различни заболявания. Отокът на очите трябва да се диагностицира от специалист. Отокът на очите може да е сигнал за прекалено много сол в храната, което води до задържането на вода.

Проблеми с очите - Мързеливо око

Мързеливо око

13.05.201503893

Мързеливото око представлява зрително нарушение, което се проявява най-често в ранна детска възраст. Мързеливото око се свързва с нарушена функция на очните мускули. Лечение на мързеливо око.

Проблеми с очите - Късогледство

Късогледство

07.04.201502934

Късогледството се нарича миопия. Късогледството е най-често срещаната аномалия, която засяга зрителния апарат. При късогледство човек е в невъзможност за ясно фокусиране на предмети на голямо разстояние.

Проблеми с очите - Суперхрани за добро зрение

Суперхрани за добро зрение

27.11.201303566

Зрението трябва да бъде поддържано в добра форма. Нормално е с напредването на възрастта да започнем да имаме някакви проблеми с очите, но някои суперхрани могат да ни помогнат да предпазим очите си

Проблеми с очите - Лечебни процедури при болни очи

Лечебни процедури при болни очи

08.11.201309360

Трябва да внимаваме при проблем с очите – най-добре е да се обръщаме към лекар, но има и няколко народни метода, които могат да ни помогнат в различни неразположения.

Проблеми с очите - Йогата помага при сухота в очите

Йогата помага при сухота в очите

15.10.20130850

Няма нищо сложно в упражненията и за нужни само пет минути на ден, за да се почувствате по-добре. Благодарение на йогата за очи ще премахнете умората в погледа, а сухотата ще бъде забравена.

Проблеми с очите - Увреждане на зрението

Увреждане на зрението

07.10.201303854

Заболяванията на очите настъпват като последствие на болестни процеси в различните структури на окото поради функционални смущения както на зрителния орган, така и на другите части на тялото.

Проблеми с очите - Гледането на TV на тъмно води до късогледство

Гледането на TV на тъмно води до късогледство

13.07.201301233

Знаете, че изобщо не е препоръчително да се стои пред телевизора дълго време, но ако го правите и в тъмна стая, това може да ви причини късогледство.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни