От колко часа сън се нуждаем?

От колко часа сън се нуждаем?

Само 5 часа сън през нощта се равнява на функциониране под влиянието на алкохол. Разберете от колко часа сън се нуждаем, за да функционира тялото ни правилно

1

Продължителност на съня

Продължителност на съня - последните заглавия, авторски публикаци и идеи. Информация на тема Продължителност на съня от Ezine.bg. Преглед на статиите за Продължителност на съня. Онлайн портал за здраве, фитнес, дом, семейство и деца и Продължителност на съня.
Продължителност на съня - Лош сън и лош секс – произходът им е един!

Лош сън и лош секс – произходът им е един!

15.03.201802655

Лошият сън и лошият секс имат общ корен. Откритието ще ни помогнем с една стъпка да подобрим два от най-важните аспекти в живота си.

Продължителност на съня - Добрият сън е най-добрата разкрасителна процедура

Добрият сън е най-добрата разкрасителна процедура

23.03.201701074

Съветът на мама се оказва верен – за да изглеждате превъзходно, наспете се хубаво. Хората, които спят по 8 часа, изглеждат здрави, по-отпочинали и по-привлекателни.

Продължителност на съня - Нужни са ни само шест часа сън

Нужни са ни само шест часа сън

11.01.20170839

Широко разпространено е мнението, че всеки от нас се нуждае от минимум осем часа сън, за да се чувства и изглежда добре. Учените обаче опровергаха това мнение.

Продължителност на съня - Женското дълголетие зависи от съня

Женското дълголетие зависи от съня

12.03.201403531

Тайната на женското дълголетие е в достатъчния сън. Най-малката смъртност се наблюдавала при жените, които спят между 5 и 6. 5 часа през нощта. Дълголетието зависи и от гените на човек.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни