За какво може да се използва бебешката пудра?

За какво може да се използва бебешката пудра?

Всички знаем, че бебешката пудра е направена за поддържане на сухи бебешки дупета. Истината е, че нежният прах против подсичане има много рационални приложения за красотата и дома, от които можете да се възползвате по всяко време.

1

Пудра

Пудра - последните статии, авторски публикаци и препоръки. Информация на тема Пудра от Ezine.bg. Списък на статиите за Пудра. Online портал за здраве, мода, красота, дом, семейство и деца и Пудра.
Пудра - Миглите стават по-обемни с бебешка пудра

Миглите стават по-обемни с бебешка пудра

19.08.201502660

Тънък слой бебешка пудра между нанасянията със спирала придават по-кукленски вид на миглите, тъй като видимо увеличават техния обем. С този трик ще предотвратите и размазването на спиралата.

Пудра - Как правилно да нанасяме пудра

Как правилно да нанасяме пудра

16.06.201502603

Пудрата премахва лъскавината и прави кожата на лицето копринено матова. Освен че придава на лицето равномерен цвят, който е задължително условие за изискан грим, пудрата фиксира основата.

Пудра - Заличете бръчките с подходящия грим

Заличете бръчките с подходящия грим

29.05.201402912

Има продукти, които не само ни разкрасяват, но заличват бръчките и ни правят по-млади - грим, пудра, червило, фон дьо тен. За околоочния контур продуктите трябва да съдържат пептиди.

Пудра - Колко продължава животът на козметиката

Колко продължава животът на козметиката

07.05.201301248

Всяка козметика има свой срок на годност. Как да съпраняваме козметиката си. Колко продължава животът на червилото, пудрата, сенките.

Пудра - Десет козметични продукта, които всяка жена трябва да има

Десет козметични продукта, които всяка жена трябва да има

17.04.201309773

Има няколко козметични продукта, които всяка себеуважаваща се дама трябва да има с дамския си несесер. Ето 10-те тайни оръжия на женската красота

Пудра - Потенето не е полезно за кожата

Потенето не е полезно за кожата

09.12.201103195

Проблемът с потта е често срещан при по-пълните хора. Те трябва да използват пудра, съдържаща ланолин и талк. Иначе рискуват сериозни кожни проблеми - дерматит или хронични възпаления.

Пудра - Оризова терапия за красива кожа

Оризова терапия за красива кожа

10.09.201103376

За да имате красива кожа, редовно правете пилинг с оризово нишесте или пудра и правете обвивания, за да премахнете излишъците от течности от тъканите.

Пудра - Необикновени неща, които ще ви трябват за почивката

Необикновени неща, които ще ви трябват за почивката

16.06.201101741

Бебешката пудра е безценна и когато ви предстои дълъг преход, защото предпазва от възпаление. С бебешка пудра се премахват полепналите по тялото песъчинки от плажа.

Пудра - Съвети за сияен тен през зимата

Съвети за сияен тен през зимата

14.01.201101814

Ако търсите начин да се справите със зимните неудобства за кожата, предлагаме ви няколко примамливи съвета, които ще ви помогнат да изглеждате свежи и сияещи, дори без тен.

Пудра - Руж, фон дьо тен и пудра правят чудеса

Руж, фон дьо тен и пудра правят чудеса

05.01.201104366

Трите козметични средства за разкрасяване ружът, фон дьо тенът и пудрата са в състояния да направят чудеса. С тяхна помощ можете да се преобразите. Правила за поставяне на руж, фон дьо тен и пудра.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни