Да използваме Алое Вера в домашната козметика

Да използваме Алое Вера в домашната козметика

Един от най-добрите продукти, които можете да намерите в съставките на който и да било разкрасяващ продукт, е алое вера. Не само че заглажда кожата, но и помага срещу слънчево изгаряне.

1

Разкрасителни Процедури

Разкрасителни Процедури - актуални заглавия, избрани публикаци и препоръки. Практична информация на тема Разкрасителни Процедури от Ezine.bg. Преглед на статиите за Разкрасителни Процедури. Български портал за здравословен живот, звезди, дом и градина, семейство и Разкрасителни Процедури.
Разкрасителни Процедури - Три разкрасителни процедури, за които известните съжаляват

Три разкрасителни процедури, за които известните съжаляват

24.11.201601546

Трудно може да се открие жена, която поне веднъж в живота си да не е съжалявала за процедура, която си е правила. На подобни гафове са жертва и световните звезди.

Разкрасителни Процедури - Красотата днес е маската на нашите комплекси!

Красотата днес е маската на нашите комплекси!

10.05.20160389

Естетиката е издигната в култ още пред древността. Преди много години класикът е казал, че красотата ще спаси света. Често обаче хората не се замислят коя точно красота е имал предвид.

Разкрасителни Процедури - Красиви домакини - мисия възможна!

Красиви домакини - мисия възможна!

05.04.20160477

Подобно на всеки работещ човек, домакините също са натоварени със своите безкрайни задължение. Тяхната работа е дори по-тежка, защото на практика никога не приключва.

Разкрасителни Процедури - Разкрасителните процедури на Мария Шарапова

Разкрасителните процедури на Мария Шарапова

28.06.201401727

Руската тенисистка Мария Шарапова, която в момента се състезава на Уимбълдън, споделя, че не ѝ остава много време за разкрасителни процедури, но като всяка жена и тя има своите малки тайни за красота.

Разкрасителни Процедури - Как да изглеждаме млади по-дълго

Как да изглеждаме млади по-дълго

04.06.201405144

За да изглежда лицето ви младо по-дълго време и значително да се подмладите, осигурявайте на кожата си достатъчно кислород, не спете по корем и не правете козметични процедури преди сън.

Разкрасителни Процедури - Да се справим с изтощената коса

Да се справим с изтощената коса

04.11.2012016398

Изтощената коса не изглежда никак добре и затова ако имаме подобен проблем можем да прибегнем до няколко варианта, които ще помогнат на косата ни да изглежда и да бъде по-бляскава и по-здрава.

Разкрасителни Процедури - Опасни инфекции дебнат в салоните за красота

Опасни инфекции дебнат в салоните за красота

15.11.201101863

Предимно жените, но и все повече мъже често прибягват до услугите на козметичните салони. Кола маска, масажи, маникюр и други процедури ни карат да се чувстваме по-привлекателни.

Разкрасителни Процедури - Козметичен салон у дома

Козметичен салон у дома

24.09.201101473

Ако не ви достигат средства за скъпи разкрасителни процедури в салоните за красота, изберете някоя от следните рецепти, които да приложите в домашни условия. Маски с натурални продукти.

Разкрасителни Процедури - Дългата коса само за 20 минути

Дългата коса само за 20 минути

04.06.201104953

Преди години не всяка жена можеше да си позволи удължаване на косата. Днес обаче това е достъпна разкрасителна процедура. Как се вграждат екстеншъни, предимства на удължената коса. . .

Разкрасителни Процедури - Кестените заглаждат кожата

Кестените заглаждат кожата

25.10.200901635

Според нарочните лечители маските и лосиони от кестените въздействат благоприятно на суха, чувствителна и отпусната кожа. Как да си направим маска от кестени за разкрасителни процедури?