Натурални продукти за разкрасяване и тяхната употреба

Натурални продукти за разкрасяване и тяхната употреба

Въпреки че повечето хора не го осъзнават, любимите им продукти за разкрасяване могат да съдържат токсини и химикали. Вижте най-добрите натурални продукти за разкрасяване.

1

Разкрасяващи процедури

Разкрасяващи процедури - най-новите теми, подбрани публикаци и идеи. Всичко на тема Разкрасяващи процедури от Ezine.bg. Списък на статиите за Разкрасяващи процедури. Online портал за здравословен живот, фитнес, дом и градина, родители и деца и Разкрасяващи процедури.
Разкрасяващи процедури - Разкрасете се с киви

Разкрасете се с киви

16.01.201701902

Витамините, които се съдържат в тропическия плод киви, оказват тонизиращ ефект на кожата, придават й свеж вид. Почистваща и подхранваща маска с киви. Разкрасителни процедури с киви.

Разкрасяващи процедури - Продукти за подмладяване

Продукти за подмладяване

30.01.201602452

Макар да има голямо разнообразие от козметични продукти, няма нищо по-хубаво от това да се научите да използвате благата на природата и да си приготвяте сами кремове и лосиони в домашни условия. 5 съвета за красота

Разкрасяващи процедури - Няколко екзотични спа процедури

Няколко екзотични спа процедури

05.04.20140546

Съвременната спа индустрия предлага какви ли не екзотични и процедури за красота. Като масаж с рибки, масаж с хайвер или вана с бира.

Разкрасяващи процедури - Естетични процедури са хит подаръци за Свети Валентин

Естетични процедури са хит подаръци за Свети Валентин

03.02.20140494

Местен сайт за козметична хирургия отчита скок на посещения от мъже – всички те търсят съвети дали да подарят някаква процедура на своята любима и каква да е процедурата, която могат да подарят без да обидят любимата си.

Разкрасяващи процедури - Йонофореза - дерматологични ползи

Йонофореза - дерматологични ползи

04.02.201306840

Йонофорезата е козметична процедура, която се отразява много добре на състоянието на кожата. При йонофорезата в кожата се вкарват подхранващи вещества с помощта на ток, кожата става сияеща и изглежда по-млада.

Разкрасяващи процедури - Разкрасяване с рициново масло

Разкрасяване с рициново масло

19.09.2012016542

Ако искате да имате по-обемни мигли и по-гъсти вежди, можете да се доверите на рициновото масло. Достатъчно е да втривате във веждите си по посока на косъма капка от маслото.