Това трябва да знаете, ако откриете бучка в гърдата си

Това трябва да знаете, ако откриете бучка в гърдата си

През последните години случаите на рак в световен мащаб нарастват, като възрастовата граница на заболеваемостта пада. Това важи и за рака на гърдата. Ето защо трябва да се отнесете към проблема с достатъчно внимание и отговорност. Правете си сами редов

1

Ракови образувания

Ракови образувания - най-новите статии, подбрани публикаци и препоръки. Практична информация за Ракови образувания от Ezine.bg. Списък на статиите за Ракови образувания. Online журнал за здраве, красота, дом, родители и деца и Ракови образувания.
Ракови образувания - Гранати ще убиват туморите в тялото ни

Гранати ще убиват туморите в тялото ни

02.04.20170189

Учени от университета в Манчестър са разработили уникален метод за лечение на туморите. Те са създали микроскопични гранати, които при нагряване на тялото експлодират и убиват само засегнатите клетки.

Ракови образувания - Солариумите са виновни за половината тумори годишно

Солариумите са виновни за половината тумори годишно

23.02.201401014

Според изследването на Калифорнийския университет на Сан Франциско и Университета в Кеймбридж солариумите са причината за появата на половината тумори в Европа, САЩ и Австралия.

Ракови образувания - Превенция на ракови образувания

Превенция на ракови образувания

19.06.201305396

Рискът от рак може да бъде намален с малко промени в начина ви на живот. Те не са много трудни за постигане, просто обърнете внимание на следните предложения

Ракови образувания - Киста на яйчника

Киста на яйчника

23.10.2012010871

Една от две жени притежава киста на яйчника. Кистите могат да бъдат функционални или органични в зависимост от произхода си. Лечението им може да бъде медикаментозно или оперативно.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни