Балсамът за устни и неговите хиляди приложения

Балсамът за устни и неговите хиляди приложения

Един от най-верните помощници за здравето и красотата на устните във всички сезони, е балсамът на устни. Малкото стикче обаче има много повече приложения, за които не сте и подозирали.

1

Рани

Рани - най-новите теми, авторски публикаци и идеи. Практична информация за Рани от Ezine.bg. Обзор на статиите за Рани. Български сайт за здравословен живот, мода, красота, дом и градина, родители и деца и Рани.
Рани - Хирургическите шевове остават в миналото с ново биолепило

Хирургическите шевове остават в миналото с ново биолепило

17.10.20170143

В най-скоро време неприятните шевове, оставащи след операция, могат да останат в миналото. Това ще стане възможност благодарение на еластично хирургично лепило, което бързо затваря раните.

Рани - Спаси живот: Виж как се спира масивен кръвоизлив!

Спаси живот: Виж как се спира масивен кръвоизлив!

04.03.20170725

Знанието как да спрете тежък кръвоизлив може да бъде буквално въпрос на живот и смърт. В такава ситуация трябва незабавна реакция, защото статистиката показва, че близо 35 процента от жертвите на кръвоизливи умират преди да достигнат до болницата.

Рани - Ухапвания при децата и как да реагираме адекватно

Ухапвания при децата и как да реагираме адекватно

07.08.20160869

Така, както различните по сериозност рани са често срещано явление при децата, така и ухапванията не са за подценяване. Независимо дали ухапването е от човек, животно или насекомо, трябва да се вземат някои мерки

Рани - Какво да правим, ако детето ни се нарани при игра

Какво да правим, ако детето ни се нарани при игра

26.07.20160275

Децата падат често и често се сдобиват с най-разнообразни рани. Важното в случая е да се научите да познавате кога има смисъл от тревоги и кога не и съответно да можете да реагирате най-адекватно според създалата се ситуация

Рани - Народна медицина при изгаряне

Народна медицина при изгаряне

31.07.201505260

Ако сте се изгорили с пара, горещо олио или др. , намажете кожата си обилно с оцет и направете компрес. Оцетът ще предотврати появата на мехури. Рецепти за домашни мехлеми при изгаряне и рани

Рани - Комбинацията мента и канела облекчава рани

Комбинацията мента и канела облекчава рани

18.07.201501121

Ново изследване на учени от Масачузетския университет в Амхърст доказа, че комбинацията от мента и канела може да послужи като природно лекарство за по-бързо зарастване на рани и тяхното дезинфекциране.

Рани - Биоразтворима лепенка заздравява раните двойно по-бързо

Биоразтворима лепенка заздравява раните двойно по-бързо

28.04.20150497

Нови биоразтворими лепенки ще помагат раните ни да заздравяват два пъти по-бързо, отколкото е възможно днес. Новата по рода си лепенка няма нужда да бъде сменяна, подчертават още специалистите

Рани - Махмурлукът си отива с банани, медът лекува рани

Махмурлукът си отива с банани, медът лекува рани

01.01.201501011

Лекар от Великобритания съветва своите сънародници да започнат да се лекуват само с природни средства. Той твърди, че продуктите, които ги има във всеки дом, каквито са захарта, пакетчета чай, пчелен мед, могат да помогнат при различни неразположения.

Рани - Няколко прости домашни лека

Няколко прости домашни лека

21.02.201407729

В кухнята ще откриете лекове за много ситуации. Ябълковият оцет е ценен при ухапване от насекоми, а неприятната миризма от маратонките изчезва с помощта на сода за хляб.

Рани - Рани по езика

Рани по езика

20.12.2013025848

Състоянието рани по езика се характеризира с поява на лезии по езика, причиняващи болка и дискомфорт. Те могат да се дължат на редица причини и заболявания, като алергични реакции, херпес, язви, туберкулоза и др.

Рани - Инсулинът може да премахне белези

Инсулинът може да премахне белези

08.01.201102321

Инжекция инсулин може да предотврати поява на белези от операции и да унищожи стари белези. Той помага и за заздравяването на раните от операции.

Рани - Помощ от природата при нараняване

Помощ от природата при нараняване

05.07.201002100

Понякога нямаме под ръка лекарства и медикаменти, с които да третираме рани. Тогава на помощ идват природните дарове - алое вера, жълт кантарион, лук, живовлек, градински чай. . .

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни