Нощна птица си? Виж каква опасност те грози!

Нощна птица си? Виж каква опасност те грози!

Така наречените сови твърдят, че се чувстват добре да будуват до ранни часове и нямат намерение да се откажат от този свой навик. Учените обаче имат лоши новини за нощните птици.

1

Ранно ставане

Ранно ставане - актуални заглавия, избрани публикаци и идеи. Информация на тема Ранно ставане от Ezine.bg. Преглед на статиите за Ранно ставане. Онлайн журнал за здравословен живот, фитнес, дом и градина, семейство и Ранно ставане.
Ранно ставане - Ставате твърде рано? Застрашавате здравето си!

Ставате твърде рано? Застрашавате здравето си!

10.10.20160546

Хората, които стават преди изгрев слънце, излагат здравето си на опасност, категорични за австралийски специалисти. Пред Дейли експрес учените казват, че са открили връзка между ранното ставане и здравословните проблеми.

Ранно ставане - Най-продуктивни са ранобудните

Най-продуктивни са ранобудните

28.08.20160145

Ранното ставане води до по-добри резултати в работата и подобрява живота. Това се твърди отдавна, а доказателствата в негова полза продължават да потвърждават максимата.

Ранно ставане - Как да станем рано за тренировка

Как да станем рано за тренировка

13.12.20150298

Всеки от нас е чувал, че най-доброто време за тренировки е рано сутрин. И наистина – какво по-добре от това да започнем деня като се тонизираме и енергизираме.

Ранно ставане - Ранното ставане ни прави по-слаби и стройни

Ранното ставане ни прави по-слаби и стройни

15.04.201402072

Проучване на медицинския институт Файнбърг към Северозападния университет в Чикаго доказа, че ранното ставане може да направи фигурата ни по-слаба и стройна.

Ранно ставане - Как да се събудите рано

Как да се събудите рано

05.09.201201761

Ако се налага да се научите да ставате по-рано, отколкото сте свикнали, има няколко съвета, които ще ви помогнат за ранното събуждане. Най-добрата температура за сън е към 20 градуса.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни