Бъбривите родители отглеждат по-умни деца

Бъбривите родители отглеждат по-умни деца

Ако от ранно детство децата слушат как родителите им провеждат разговори, това може да ги направи по-умни, твърдят учени.

1

Родители

Родители - последните статии, избрани публикаци и съвети. Информация за Родители от Ezine.bg. Списък на статиите за Родители. Online портал за здравословен живот, мода, красота, дом и градина, семейство и деца и Родители.
Родители - Десет качества на добрия родител

Десет качества на добрия родител

17.05.20190131

Когато даваме определението добър родител, трябва да имаме предвид, че всеки разбира това понятие по различен начин. Но все пак има някои общи черти за този образ.

Родители - 10 психологически проблема, за които са виновни родителите ни

10 психологически проблема, за които са виновни родителите ни

11.04.20190373

Без да искат, родителите могат да се превърнат в причина за създаването на сериозни нарушения на психиката у своите деца. Нека видим кои са проблемите, които един родител би могъл да причини, без да осъзнава това.

Родители - Как да възпитаваме момиче

Как да възпитаваме момиче

28.02.20190183

Много родители, които са се сдобили с женска рожба, смятат че нейното отглеждане е много по-лесна задача в сравнение с това на момченцата. Няма конкретни правила, които да спазвате, ако трябва да възпитавате момиченце

Родители - Защо децата копират родителите си?

Защо децата копират родителите си?

25.01.2019081

Общоизвестно е, че децата следват примера, а не съветите на възрастните. Това ни е заложено генетично. Защо децата копират родителите си?

Родители - Защо децата копират родителите си?

Защо децата копират родителите си?

27.12.20180352

Децата са огледален образ на родителите си. Тяхното поведение е едно към едно с вашето или с това на вашия съпруг. Вижте повече.

Родители - За християнската традиция днес е Денят на бащата

За християнската традиция днес е Денят на бащата

26.12.20180413

На 26 декември православната църква почита паметта на праведен Йосиф, който е отгледал Исус Христос като свой син. По този повод днешния ден се отбелязва и като Деня на бащата.

Родители - Как да бъдете отговорни родители със здрави деца?

Как да бъдете отговорни родители със здрави деца?

13.12.20180200

Здравето на децата ни зависи от вас самите. Вижте как да бъдете отговорни родители със здрави деца?

Родители - Това са токсичните родители! Вижте как съсипват живота на децата си

Това са токсичните родители! Вижте как съсипват живота на децата си

25.09.201805282

Всеки родител иска най-доброто за своето дете и по всяка вероятност прави всичко, на което е способен, за да постигне тази цел. Има обаче голяма разлика между добрия родител и родителя, от който детето ви се нуждае.

Родители - Какви са родителите на успелите деца

Какви са родителите на успелите деца

22.09.201801030

Вижте в галерията ни какви черти на характера споделя родителите, отгледали и възпитали успешни деца. Практикувайки тези 5 качества не само вие ще се гордеете с детето си, но и то ще се гордее със себе си.

Родители - Как да възпитаваме малко дете

Как да възпитаваме малко дете

27.08.20180114

Сигурно вече Ви е втръснало да слушате, че за да възпитавате малко дете е най-важно търпение. Търпение и само търпение. Но как да сте винаги търпелив, когато малкото дете Ви влудява? Разлива по масата и пода абсолютно всичко, което му попадне, рови с удов

Родители - Как да се справим с досадните родители

Как да се справим с досадните родители

26.08.20180154

Всеизвестно е, че родителите са загрижени за децата си и искат най-доброто за тях, независимо на каква възраст са въпросните наследници.

Родители - Помощ! Как да сдобря мама и татко

Помощ! Как да сдобря мама и татко

12.08.20180283

За да сдобриш родителите си, им покажи как изглеждат те в твоите очи. Когато наблегнеш на добрите страни на единия пред другия, може да му отвориш очите и да го склониш да отстъпи.