Лечебната сила на розата! Тя лекува всичко това

Лечебната сила на розата! Тя лекува всичко това

Когато говорим за лечебната сила на розата, трябва да уточним, че става въпрос за маслодайната роза, вирееща в Розовата долина и че не всеки сорт роза има лечебна сила

1

Роза

Роза - най-новите заглавия, авторски публикаци и идеи. Практична информация за Роза от Ezine.bg. Обзор на статиите за Роза. Български сайт за здравословен живот, мода, красота, дом и градина, родители и деца и Роза.
Роза - Българска роза крие тайна за вечна младост

Българска роза крие тайна за вечна младост

31.10.201102833

Българската роза е световно известна с вълшебните си свойства и хиляди туристи идват у нас, за да си купят от розовата вода. Еликсир има антивъзпалително и успокояващо действие.

Роза - Масло за красота

Масло за красота

11.10.201102909

Срещу бръчки ще ви помогне маслото от чаено или сандалово дърво, както и ментовото и боровото масло. Малките бръчици около очите ще изчезнат благодарение на розовото масло.

Роза - Как да познаем оригиналния парфюм

Как да познаем оригиналния парфюм

07.05.201109062

Оригиналният парфюм съдържа натурални компоненти и затова е скъп. Един литър етерично масло от роза се получава от пет тона цвят.

Роза - Чудодейните свойства на етеричните масла

Чудодейните свойства на етеричните масла

15.02.201101912

Етеричните масла от роза, лавандула, мента, маточина и сусам имат широк спектър на действие. Те не само ухаят прекрасно, но действат добре на здравето и външния вид.

Роза - Напитката от роза лекува болезнен цикъл

Напитката от роза лекува болезнен цикъл

06.04.201001041

От цветовете на розата, латинката и невена се приготвят вкусни и полезни напитки и салати. Цветовете на розата лекуват болезнен менструален цикъл.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни