Това са най-романтичните зодии, които живеят, за да обичат

Това са най-романтичните зодии, които живеят, за да обичат

Няколко знака в хороскопа живеят, за да обичат и дори отвън да изглеждат твърди и сериозни, сърцата им са меки като памук. Тези зодии обичат романтичните жестове и винаги ще се зарадват на неочакван подарък.

1

Романтици

Романтици - последните заглавия, подбрани публикаци и идеи. Информация за Романтици от Ezine.bg. Списък на статиите за Романтици. Online портал за здравословен живот, диети, дом и градина, семейство и деца и Романтици.
Романтици - Когато искаме романтика, си пускаме тъжна музика

Когато искаме романтика, си пускаме тъжна музика

06.10.20131512

Учени от университет по изкуства в Токио са убедени, че слушането на тъжна музика помага на хората да се заредят с положителни чувства, както и да разрешат по-лесно проблемите си.

Романтици - Любимият ни плод показва какви сме в леглото

Любимият ни плод показва какви сме в леглото

04.09.20131048958

Любимият плод издава какви са предпочитанията ни в леглото. Ако искате да разберете с какво може да ви изненада новият ви партньор, попитайте го какви плодове обича да яде и ще разберете много за уменията му в спалнята.

Романтици - Смехът издава каква е жената в леглото

Смехът издава каква е жената в леглото

02.12.2012515214

Смехът на жените издава какви са като темперамент в леглото. Киска ли се е романтичка, смее ли се плахо, значи е фригидна. Типове женски смях.

Романтици - Мъжете вече не са романтици

Мъжете вече не са романтици

01.03.20103619

Мъжете по света вече не са романтично настроени, твърдят британски учени. Те не изпращат валентинки на любимите си за деня на Влюбените. Жените са непоправими романтички.