Страхотни идеи за нетрадиционна среща за Свети Валентин

Страхотни идеи за нетрадиционна среща за Свети Валентин

Най-прекрасния празник за всички влюбени е след броени дни. Ако ви е писнало от традициите и искате да направите нещо нестандартни и наистина запомнящо се за Свети Валентин, то погледнете тези страхотни идеи за нетрадиционни срещи.

1

Романтични срещи

Романтични срещи - последните заглавия, подбрани публикаци и идеи. Всичко на тема Романтични срещи от Ezine.bg. Преглед на статиите за Романтични срещи. Български портал за здравословен живот, мода, красота, дом и градина, семейство и деца и Романтични срещи.
Романтични срещи - Мъжете се влюбват след третата среща

Мъжете се влюбват след третата среща

09.08.201305653

Когато попитали мъжете как се влюбват, един на всеки пет потвърдил, че се е влюбвал в жена от пръв поглед, а при половината влюбването идва след края на първата среща.

Романтични срещи - Защо преди всичко беше по-романтично?

Защо преди всичко беше по-романтично?

08.03.201301760

Май липсата на романтика идва от това, че жените започнаха да приличат повече на мъже от самите мъже. Отиде си някъде образът на нежната и блага жена, която е описвана в разказите и романите от българските писатели.

Романтични срещи - Пет начина да го заплените на първа среща

Пет начина да го заплените на първа среща

27.01.201303149

Първата среща с мъжа, за когото мечтаете от месеци, е нещо много специално. Почти всяка жена е преживявала тази изпълнена с трепети и притеснение среща. Често предварителната подготовка, като облекло, грим и прическа, отнема повече време от самия момент.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни