Домашно спа за влюбени

Домашно спа за влюбени

1

Освен, че ще бъде по-уютно, у дома ще ви излезе и далеч по-евтино. Домашният спа уикенд ще разнообрази връзката, ще ви даде възможност да прекарате пълноценно времето си заедно.

1

СПА процедури

СПА процедури - актуални теми, подбрани публикаци и препоръки. Всичко на тема СПА процедури от Ezine.bg. Преглед на статиите за СПА процедури. Онлайн журнал за здравословен живот, фитнес, дом и градина, семейство и СПА процедури.
СПА процедури - Съветите за красота на Мария Илиева

Съветите за красота на Мария Илиева

21.05.201401465

Певицата Мария Илиева разкрива за своите почитатели собственият си стил за поддържане на красотата, които всяка жена може да опита.

СПА процедури - Няколко екзотични спа процедури

Няколко екзотични спа процедури

05.04.20140547

Съвременната спа индустрия предлага какви ли не екзотични и процедури за красота. Като масаж с рибки, масаж с хайвер или вана с бира.

СПА процедури - Най-екзотичните маски и масажи в света

Най-екзотичните маски и масажи в света

31.03.201401487

Най-екзотичните СПА процедури в света - масажи със змии в Индия и маски с пилешки изпражнения, които се предлагат в Япония, или пък маски от злато.

СПА процедури - Кратък път към щастието чрез три лечебни метода

Кратък път към щастието чрез три лечебни метода

27.03.201401401

Аюрведа, Уелнес и Спа са все термини, които в последно време по-често срещаме и използваме. В повечето случаи се досещаме, че става дума за почивка, начин да съхраним себе си, да релаксираме, да се отърсим от грижите и проблемите

СПА процедури - Как сами да си направим спа процедури?

Как сами да си направим спа процедури?

11.03.201401955

Отделете си специално време за вас самата и потънете в комфорта, създаден от вас самите в мястото, където се чувствате най-сигурни.

СПА процедури - Парната баня ни прави щастливи

Парната баня ни прави щастливи

11.05.201301537

Парната баня оставя след себе си чувството на приятно масажирано и витализирано тяло, а освен това повишава и съпротивителните сили на организма. След обилното обливане с вода се подобрява кръвообращението

СПА процедури - Шоколадово СПА гони умората и разкрасява

Шоколадово СПА гони умората и разкрасява

25.04.20130595

Какаото е не само вкусно, повдига настроението и ни кара да се чувстваме весели, но се използва и за ракзрасяване. Как да си направим шоколадови СПА процедури у дома.

СПА процедури - Шоколадовото спа е благодат за тялото

Шоколадовото спа е благодат за тялото

24.02.20130845

Шоколадовите спа терапии са антидепресант и имат антицелулитен ефект. Кофеинът топи килограмите, прави кожата мека. Шоколадовите терапии възбуждат хормона на радостта, повдигат настроението.

СПА процедури - СПА-процедури у дома

СПА-процедури у дома

21.09.20120852

Макар и нищо да не може да замени професионалните спа процедури в специализираните за целта салони, има някои изпитани трика, с които може сами да хидратирате и освежите кожата си.

СПА процедури - Изгонете стреса с домашен СПА-салон

Изгонете стреса с домашен СПА-салон

25.08.20100862

Три спа процедури за релаксация, които могат да се направят у дома. Масаж с камъни, тонизираща вана, шоколадов пилинг за сияйна кожа и ароматерапия гонят стреса, умората и депресията.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни