Сексът вече не е интересен за младите! Вижте с какво го замениха

Сексът вече не е интересен за младите! Вижте с какво го замениха

Сексът вече не е сред приоритетите на младите хора. След като стана ясно, че мнозина предпочитат да поспят или да похапнат пица, вместо да се погушкат с любимия човек. Сега се оказва, че. . .

1

Салати

Салати - последните теми, избрани публикаци и препоръки. Информация за Салати от Ezine.bg. Списък на статиите за Салати. Online портал за здравословен живот, фитнес, дом и градина, семейство и деца и Салати.
Салати - Пет храни, които ще направят махмурлука ви много по-тежък!

Пет храни, които ще направят махмурлука ви много по-тежък!

01.01.20180420

Ако не искате да сте първият под масата, или на следващия ден да ви застигне жесток махмурлук, е добре да избягвате следните 5 храни.

Салати - Първите дами и техните любими салати

Първите дами и техните любими салати

04.08.20170356

Първата дама – това е най-важната жена в една страна. Тя седи редом до президента, дава му напътствия и кураж да се справя със задачите си. Любовта ѝ към него рефлектира върху целия народ.

Салати - Плосък корем като на звездите – само с рецептата на манекенките

Плосък корем като на звездите – само с рецептата на манекенките

23.07.20170416

Няма жена, която да не се е захласвала по плоския корем на някои от световните величия. Тънката талия днес е постижима от всички. Тайната е в една уникална по рода си рецепта. Нейни последователки са всички манекенки.

Салати - Ти си модерна млада жена. Храни се като такава

Ти си модерна млада жена. Храни се като такава

06.12.20160335

Водораслите се смятат за една от най-полезните храни, на първо място, заради съдържащия се в тях йод. Той подпомага работата на щитовидната жлеза и оттам - на целия организъм.

Салати - Как правилно да приготвяме салати за децата ни

Как правилно да приготвяме салати за децата ни

26.04.20160242

Дори когато децата пораснат, не прекалявайте с подправките. Повечето деца обичат да си похапват с пръстчета крехкото листо маруля, резенчето краставица или домат. А когато не са подправени, зеленчуците не губят дори и част от витамините си.

Салати - Диетични салати с ядки за тънка талия

Диетични салати с ядки за тънка талия

28.03.201601489

За да разнообразите някоя салата, достатъчно е да добавите шепа ядки – това може да са орехи, лешници, фъстъци, а защо не и слънчогледови или тиквени семки.

Салати - Вечерно меню за тънка талия

Вечерно меню за тънка талия

03.04.2013021049

Истината е, че няма нужда всяка вечер да гладувате или да се опитвате да се заситите само с няколко лъжици кисело мляко и две листа от маруля. Има много храни, които можете с чиста съвест да похапвате на вечеря.

Салати - Напитката от роза лекува болезнен цикъл

Напитката от роза лекува болезнен цикъл

06.04.201001048

От цветовете на розата, латинката и невена се приготвят вкусни и полезни напитки и салати. Цветовете на розата лекуват болезнен менструален цикъл.