Това са 5-те типа семейни взаимоотношения! Кой е вашият

Това са 5-те типа семейни взаимоотношения! Кой е вашият

Неправилно е да се смята, че в изграждането на семейство всички двойки си приличат или че трябва да се стремят към определени стандарти. Съгласно характера на мъжа и жената, се оформят 5 различни типа семейни взаимоотношения.

1

Семейни взаимоотношения

Семейни взаимоотношения - актуални теми, подбрани публикаци и препоръки. Практична информация на тема Семейни взаимоотношения от Ezine.bg. Преглед на статиите за Семейни взаимоотношения. Онлайн портал за здравословен живот, диети, дом и градина, семейство и Семейни взаимоотношения.
Семейни взаимоотношения - Депресия покоси участници в изследване за семейното щастие

Депресия покоси участници в изследване за семейното щастие

27.12.201301185

Участник в изследване за измерване на щастието изпадна в тежка депресия. Причина за прекратяване на проучването е, че доброволецът, който взел участие в него, не успял да издържи на прищевките на жена си

Семейни взаимоотношения - Интимност по график сплотява съпрузите

Интимност по график сплотява съпрузите

26.10.20130987

Специалистите потвърждават, че освен това е от съществено значение партньорите, били те съпрузи или не, да обсъждат интимните си проблеми. Не бива да изпитват срам или пък страх.

Семейни взаимоотношения - Семейното щастие зависи от гените

Семейното щастие зависи от гените

11.10.201303673

Американски психолози стигнаха до заключението, че щастието ни зависи от гените. Според тях регулирането на хормона на щастието - серотонин предсказва до каква степен емоциите ни се отразяват във връзката ни.

Семейни взаимоотношения - Трябва ли да държим мъжа под чехъл?

Трябва ли да държим мъжа под чехъл?

24.09.201301671

Известно е, че има жени, които не могат да участват във връзка, ако не командват половинката си. Страстта на нежния пол към контрола може да доведе до сериозни семейни проблеми, дори до развод.

Семейни взаимоотношения - Семейните скандали съкращават живота

Семейните скандали съкращават живота

05.08.201301577

Изследването е правено в продължение на 20 години и според резултатите от него колкото по-малко скандали с любимите, толкова по-дълъг живот. Семейните двойки, които не се карат с половинките си живеели доста по-дълго от останалите.

Семейни взаимоотношения - Противоречията между мъжете и жените

Противоречията между мъжете и жените

08.05.201301431

Мъжете възприемат по-добре нещата ако ги виждат отдалеч, а им убягват детайли, когато гледат от половин метър, смятат учени. При дамите е обратно. Взаимоотношения между мъжете и жените.

Семейни взаимоотношения - Край на проклятието на 7-та година

Край на проклятието на 7-та година

14.02.201302997

Британски учени развенчаха мита за проклятието на седмата година. Доскоро се смяташе, че двойките са по-склонни да се впуснат в извънбрачна афера около седмата година от брака си.

Семейни взаимоотношения - Отношенията на детето с баби и дядовци

Отношенията на детето с баби и дядовци

04.09.201202206

Взаимоотношения на децата с техните баби и дядовци не се различават значително от тези с техните родители. Някои деца дори ги приемат като един вид заместващи родители. Повечето деца гледат на баба дядо като на много близки

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни