Нещата, които не ви казват за силикона в гърдите

Нещата, които не ви казват за силикона в гърдите

Важно е да знаете, че резултатите от поставянето на силиконови импланти не са гарантирани. Съществуват и рискове и усложнения, за които лекарите не всеки път се сещат да предупредят пациентите.

1

Силиконов бюст

Силиконов бюст - последните теми, авторски публикаци и съвети. Информация за Силиконов бюст от Ezine.bg. Преглед на статиите за Силиконов бюст. Online портал за здраве, мода, красота, дом, семейство и деца и Силиконов бюст.
Силиконов бюст - Мъжете у нас полудяха! Жената с най-големи гърди се засели в родината

Мъжете у нас полудяха! Жената с най-големи гърди се засели в родината

17.05.201701020

Жената с най-големите гърди във Великобритания се засели у нас. Българските мъже не могат и да си мечтаят за по-голямо щастие.

Силиконов бюст - Бивша стюардеса е жената с най-голям бюст в Европа

Бивша стюардеса е жената с най-голям бюст в Европа

27.04.201708148

28-годишна бивша стюардеса шокира света с любовта си към изкуствената красота. Запознайте се с телевизионната звезда Мартина Биг, по-известна като дамата с най-пищен бюст в Европа.

Силиконов бюст - Шест сигурни начина да познаете силиконовия бюст

Шест сигурни начина да познаете силиконовия бюст

11.01.20160669

Носителките на силиконов бюст много обичат да се хвалят с него като с нещо, което им е дадено от природата. Оказва се обаче, че има начин дори най-перфектно направените гърди да бъдат разпознати.

Силиконов бюст - Емилия намалява гръдната обиколка

Емилия намалява гръдната обиколка

10.03.20130599

Фолк звездата Емилия е твърдо решена да намали гръдната си обиколка. Според нея силиконът е нещо, което е изиграло ролята си и вече не е модерно.

Силиконов бюст - Какви жени носят дълбоко деколте

Какви жени носят дълбоко деколте

02.09.201209566

Мъжете не са съгласни, че жената носи по-изрязано деколте, просто защото на нея й допада, харесва се и смята, че й стои добре. Мачовците са убедени, че дълбокото деколте е винаги заради приковаване на техните погледи.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни