Остеопороза

Остеопороза

1

Остеопорозата е заболяване на костната система. Всеки човек е застрашен от развитието на остеопороза. Симптоми на остеопороза, лечение и превенция.

1

Симптоми при Остеопороза

Симптоми при Остеопороза - последните теми, авторски публикаци и съвети. Практична информация за Симптоми при Остеопороза от Ezine.bg. Списък на статиите за Симптоми при Остеопороза. Онлайн сайт за здравословен живот, красота, дом, семейство и деца и Симптоми при Остеопороза.
Симптоми при Остеопороза - Гимнастика и упражнения при остеопороза

Гимнастика и упражнения при остеопороза

04.07.201304453

Има комплексни упражнения, които могат да облекчат страдащите от остеопороза. Упражненията, които поддържат гръбначния стълб в права или леко извита позиция, обикновено са по-безопасни от упражненията, които включват навеждане напред.

Симптоми при Остеопороза - Първи признаци на остеопороза

Първи признаци на остеопороза

11.04.20130117351

Симптоми на остеопорозата са изтръпванията на краката, цепенето на ноктите на слоеве, пародонтозата, силната умора, ранното побеляване на косата, честото сърцебиене.

Симптоми при Остеопороза - Първи признаци при остеопороза

Първи признаци при остеопороза

21.03.2013024950

Ако имате рискови фактори за остеопороза - което означава, че сте жена в постменопауза или сте с витамин D дефицит, наред и с други рискови фактори – не чакайте, да се появят симптоми, за да си направите скрининг.

Симптоми при Остеопороза - Профилактика на остеопороза

Профилактика на остеопороза

25.10.201203944

След 30-годишна възраст изтъняването на костите е естествен процес и не може да бъде спрян напълно. развитието на остеопороза зависи от различни фактори, но и тук профилактиката е най-важна.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни