Тези бързи съвети за красота ще ви спестят ценно време

Тези бързи съвети за красота ще ви спестят ценно време

Ако нямате много време за разкрасяване пред огледалото, но наистина искате да подобрите вида си, вижте в галерията ни няколко ценни съвета, които ще ви спестят ценно време.

1

Скраб за тяло

Скраб за тяло - последните заглавия, авторски публикаци и препоръки. Всичко за Скраб за тяло от Ezine.bg. Списък на статиите за Скраб за тяло. Online портал за здраве, звезди, дом, семейство и деца и Скраб за тяло.
Скраб за тяло - Домашна скраб за тяло с червено вино за великолепна кожа

Домашна скраб за тяло с червено вино за великолепна кожа

11.02.20170388

Чрез скраб маските се премахва горният слой от мъртви клетки по кожата, а след ексфолирането лицето и тялото ви ще са по-меки и приятни на допир.

Скраб за тяло - Домашната скраб за тяло на Кейт Бланшет

Домашната скраб за тяло на Кейт Бланшет

03.02.201701689

Въпреки че пазарът изобилства от известни марки скраб за тяло, холивудската актриса Кейт Бланшет препоръчва да забъркваме тази смес у дома, защото така ще сме сигурни, че тя няма да е пълна с химикали.

Скраб за тяло - Да използваме Алое Вера в домашната козметика

Да използваме Алое Вера в домашната козметика

02.12.201602981

Един от най-добрите продукти, които можете да намерите в съставките на който и да било разкрасяващ продукт, е алое вера. Не само че заглажда кожата, но и помага срещу слънчево изгаряне.

Скраб за тяло - Как да ексфолираме тялото със сол

Как да ексфолираме тялото със сол

25.03.201502809

Морската сол е ценен природен дар - изключително мощно оръжие в борбата с целулита. Влияе благоприятно на кожата, тъй като ексфолира и освежава без да я изсушава.

Скраб за тяло - Пилинг с кафе срещу целулит

Пилинг с кафе срещу целулит

29.07.2013013110

Специалистите са категорични, че можем да се преборим с неприятния целулит по хълбоците и краката с помощта на утайката от кафето. Пясъчната структура на мляното кафе изпълнява чудесно ролята на скраб, вследствие на което кожата става мека и гладка.

Скраб за тяло - СПА-екстри у дома

СПА-екстри у дома

16.08.201101300

През последните години стана много популярно да се ходи на СПА. Направете си СПА при домашни условия. Маска от авокадо за лице. Тоник от диня за почистване.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни