Какво да правите, ако получите слънчево изгаряне?

Какво да правите, ако получите слънчево изгаряне?

Лятото е сезонът на морето, плажа и красивия бронзов тен. Красива картина, зад която обаче дебне вероятността от слънчево изгаряне, която не е малка, имайки предвид, че много хора не се пазят и не нанасят слънцезащитен продукт върху кожата си.

1

Слънчеви изгаряния

Слънчеви изгаряния - актуални теми, авторски публикаци и съвети. Всичко за Слънчеви изгаряния от Ezine.bg. Списък на статиите за Слънчеви изгаряния. Български сайт за здравословен живот, красота, дом и градина, семейство и Слънчеви изгаряния.
Слънчеви изгаряния - Пет метода за лечение на слънчево изгаряне

Пет метода за лечение на слънчево изгаряне

15.08.201602531

Макар щетите от слънчево изгаряне да не могат да се избегнат напълно, има няколко лесни метода, които може да се приложат, за да се ускори процесът на оздравяване и успокояване на червената и възпалена от Слънцето кожа.

Слънчеви изгаряния - Доказани бабини рецепти при слънчево изгаряне

Доказани бабини рецепти при слънчево изгаряне

04.08.201502664

Независимо дали почиваме на море, планина или в градски условия, няма как да се скрием от парещите лъчи. Затова не е излишно да научите няколко хитри бабини рецепти, които ще успокоят зачервената и болезнена кожа.

Слънчеви изгаряния - Народна медицина при слънчеви изгаряния

Народна медицина при слънчеви изгаряния

03.08.201301581

Слънчевите изгаряния са вследствие на вредното действие на слънцето са UV лъчите, невидими за човешкото око. Неразумните контакти със слънцето обикновено са последвани от подобни поражения върху кожата.

Слънчеви изгаряния - Слънчев капитал - що е то?

Слънчев капитал - що е то?

21.07.20130501

Учените твърдят, че ресурсът на слънчевия капитал може да бъде изчерпан разумно и да можем да го използваме цял живот. Възможно е обаче да го изразходим още през първата половина на живота си, след което кожата ни да остане незащитена от слънчевите лъчи.

Слънчеви изгаряния - Какво да правим при слънчево изгаряне

Какво да правим при слънчево изгаряне

08.07.201202200

Слънчевото изгаряне може да има сериозно влияние върху здравето. С помокта на вана с овесено брашно, алое, краставица и кисело мляко можете да охладите кожата си след изгаряне.

Слънчеви изгаряния - Бърза помощ при изгаряне на плажа

Бърза помощ при изгаряне на плажа

29.07.201101647

Ако не сте били разумни при престоя си под палещите лъчи на слънцето, то е добре да бъдете максимално информирани за това какво трябва да направите срещу слънчеви изгаряния.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни