Грейпфрутът е идеална храна за жените

Грейпфрутът е идеална храна за жените

През зимата грейпфрутите са особено добра храна, тъй като зареждат организма с достатъчно витамини, за да може да се пребори с вирусите – цитрусовият плод е богат и на минерали, фибри, антиоксиданти.

1

Сок от Грейпфрут

Сок от Грейпфрут - най-новите заглавия, избрани публикаци и съвети. Практична информация на тема Сок от Грейпфрут от Ezine.bg. Преглед на статиите за Сок от Грейпфрут. Онлайн сайт за здраве, звезди, дом, родители и деца и Сок от Грейпфрут.
Сок от Грейпфрут - Опасните за здравето комбинации между храни и лекарства

Опасните за здравето комбинации между храни и лекарства

01.05.201603443

Известно е, че при повечето заболявания хранителният режим е важна част от процеса на оздравяване, но е важно и храната да е съобразена с лекарствата, които приемаме.

Сок от Грейпфрут - Може ли грейпфрутът да разгражда мазнините ни?

Може ли грейпфрутът да разгражда мазнините ни?

18.10.201502711

Редица изследвания твърдят, че грейпфрутът съдържа определени ензими, които изгарят мазнините по-ефективно и така се способстват загубата на тегло.

Сок от Грейпфрут - Пресен магданоз спасява от лунички

Пресен магданоз спасява от лунички

28.07.201401419

Пресен магданоз помага да се отървете от луничките. Другият начин да махнете луничките е като мажете лицето със сок от лимон и моркови. Сок от дюли също заличава луничките.

Сок от Грейпфрут - Грейпфрут и мляко при досадната кандидоза

Грейпфрут и мляко при досадната кандидоза

08.05.2014019125

Екстракт от грейпфрут и промивки с мляко помагат за облекчаване на симптомите при кандидоза. Кандидозата или гъбичната инфекция вече се среща и при жени и деца, които не водят полов живот.

Сок от Грейпфрут - Смесване на лекарства с грейпфрут

Смесване на лекарства с грейпфрут

14.05.201303258

Лекарите предупреждават, че хората трябва да бъдат много внимателни при смесване на някои лекарства със сок от грейпфрут, тъй като това може да попречи на черния дроб и червата да усвоят лекарството и да доведе до предозиране.

Сок от Грейпфрут - Плодов лед разкрасява кожата

Плодов лед разкрасява кожата

03.05.201101620

С лед от замразени плодови сокове можете да разкрасите кожата на лицето си. Сокът от лимон и грейпфрут карат кожата на лицето да сияе. Сокът от зеле премахва бръчките.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни