Ароматът на пресни понички възбужда мъжа

Ароматът на пресни понички възбужда мъжа

1

Миризмата на прясно изпечени понички и на тиквен пай възбужда мъжа, твърдят сексолози. Оралните ласки също се влияят от аромати. Вкусът на спертамата се влияе от храната.

1

Сперма

Сперма - актуални теми, избрани публикаци и съвети. Всичко на тема Сперма от Ezine.bg. Преглед на статиите за Сперма. Онлайн журнал за здраве, диети, дом, семейство и Сперма.
Сперма - Спираме цигарите с орална любов

Спираме цигарите с орална любов

15.01.20170905

Оказва се, че освен за мъжете оралната любов е полезна и за жените. С нея успешно може да бъдат отказани цигарите.

Сперма - Конфузни ситуации, свързани с пениса

Конфузни ситуации, свързани с пениса

07.04.201604431

Половият орган е сред нещата, с които мъжете се гордеят най-много. Подобно всяка част на тялото обаче, и тази понякога може да се държи доста странно. Ето кои са най-конфузните ситуации, в които мъжете често изпадат

Сперма - Супербоксерки ще бранят мъжката сперма от опасната радиация

Супербоксерки ще бранят мъжката сперма от опасната радиация

15.03.20160222

Специално супер бельо ще поддържат качеството на мъжката семенна течност. Боксерки, съдържащи иновативни сребърни влакна, ще пазят мъжкото достойнство от пагубното влияние на модерните телефони

Сперма - Съвети при трудно свършване при мъжете

Съвети при трудно свършване при мъжете

03.11.201506098

Широко разпространено разбиране е, че мъжете свършват винаги, а за жените достигането до оргазъм е по-трудно. Аноргазмията е състояние на невъзможност за достигане на оргазъм, засягащо и двата пола.

Сперма - Какво показва спермограмата

Какво показва спермограмата

23.08.201501273

Независимо от броя на сперматозоидите, от голямо значение е и тяхната подвижност, за да успеят те да достигната до отделената яйцеклетка в маточните тръби на жената.

Сперма - Случайният секс е новият лек срещу безплодие

Случайният секс е новият лек срещу безплодие

22.08.20150541

Авторите на това изследване подчертават, че резултатите от него са много ценни, тъй като биха могли да бъдат използвани при борбата с безплодието.

Сперма - Отгледаха лабораторни сперматозоиди

Отгледаха лабораторни сперматозоиди

13.05.20150480

Френска компания може да е направила истински пробив в медицината – учените са успели да отгледат сперматозоиди в лаборатория. Технологията е успешна и съвсем скоро това ще се докаже и ин витро сперматозоидите ще се използват от хората

Сперма - Пестицидите в зеленчуците вредят на мъжката плодовитост

Пестицидите в зеленчуците вредят на мъжката плодовитост

02.04.20150310

Един от авторите на проучването е Хорхе Чаваро. Той подчертава, че това изследване в никакъв случай не препоръчва мъжете да спрат да консумират плодове и зеленчуци – господата просто трябва да се насочат към биопродуктите.

Сперма - Бащи тийнейджъри застрашават децата си

Бащи тийнейджъри застрашават децата си

21.02.20150655

Според едната хипотеза механизмът на копиране на ДНК дава повече грешки по време на пубертета, когато организмът още се развива и расте. Възможно е причината да е в неразработената все още репродуктивна система при младежите.

Сперма - Здрава сперма, здрав мъж

Здрава сперма, здрав мъж

17.12.201403306

Колкото повече аномалии се откриват в семенната течност, толкова повече се увеличава и рискът от болести на кожата или хормонални и сърдечни разстройства, отбелязват учените.

Сперма - Бебе след 40, но само с млад партньор

Бебе след 40, но само с млад партньор

31.10.201406040

Жените над 40 години имат по-големи шансове да забременеят, ако са избрали за баща на детето си по-млад партньор. Това показват резултати от проучване на канадски специалисти.

Сперма - Алкохолът уврежда спермата

Алкохолът уврежда спермата

19.10.201403126

Последни проучвания показват, че приемът на алкохолни напитки пет или повече пъти седмично влияят върху репродуктивните способности на мъжете.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни