Как да нанасяме спирала?

Как да нанасяме спирала?

Нанасянето на спирала е онзи трик, с който изглеждаме блестящо, дори да сме сложили само нея върху лицето си. Как да нанасяме спирала?

1

Спирала

Спирала - най-новите статии, авторски публикаци и съвети. Практична информация на тема Спирала от Ezine.bg. Обзор на статиите за Спирала. Български сайт за здраве, красота, дом, родители и деца и Спирала.
Спирала - Следвайте тези стъпки за правилно нанасяне на спирала

Следвайте тези стъпки за правилно нанасяне на спирала

19.09.201801478

Спиралата е сред най-любимите продукти на всяка жена и дори да не сте фенове на гримовете, не може да я подминете. Но за да ви стои добре, трябва да знаете как да я нанасяте правилно.

Спирала - Тотално погрешните съвети за красота! Спрете да правите това

Тотално погрешните съвети за красота! Спрете да правите това

23.04.2018015135

Съветите за грим и красота помагат на всяка дама с малко усилия да покаже най-доброто от себе си на света. И докато някои от съветите са просто гениални, то други са тотално погрешни и ни карат да изглеждаме потресаващо. Не е удачно да се доверявате на сл

Спирала - Големите заблуди за гримовете и гримирането, с които трябва да се сбогувате

Големите заблуди за гримовете и гримирането, с които трябва да се сбогувате

21.05.20170875

Всеки знае, че има правила за гримовете и гримирането, които трябва да следваме, за да изглеждаме добре, а и за да не вредим на кожата си. Но част от тези правила са пълна измислица.

Спирала - Най-големите грешки, които почти всяка жена прави при съхраняването на козметика

Най-големите грешки, които почти всяка жена прави при съхраняването на козметика

01.01.201702277

Козметиката е едно от най-силните ни разкрасителни оръжия. За да бъде тя безопасна за нас и ефективна обаче, е нужно да я съхраняваме при определени условия. Вижте кои са най-честите грешки, които допускаме спрямо спиралата, черния молив и червилата си.

Спирала - Най-честите женски грешки при поставянето на спирала за мигли

Най-честите женски грешки при поставянето на спирала за мигли

29.11.201607538

Погледът на една жена разкрива страшно много за нейните характер и душевност. Той е в състояние да издаде страховете, копнежите и мечтите ѝ.

Спирала - Как да използваме правилно спирала за мигли?

Как да използваме правилно спирала за мигли?

01.02.201502823

С течение на времето спиралата за мигли се e превърнала в най-продаваният козметичен продукт по света. Всяка жена мечтае да се сдобие с дълги и изящни ресници, които да придават загадъчна красота на нейните очи.

Спирала - Гримът под очилата

Гримът под очилата

18.01.201301155

Как да гримират очите си дамите, които носят очила, съветват майстори на макиажа. Какви сенки да се нанасят. Какъв цвят да е моливът и спиралата. Как да се гримират устните.

Спирала - Няколко незаменими съвети при гримиране

Няколко незаменими съвети при гримиране

16.10.201104144

Съществуват няколко наистина лесни трикове, благодарение на които ще се гримирате и чувствате превъзходно. Ако денят ви е много натоварен и нямате време да се погледнете в огледалото, за да освежите грима си, то тогава опитайте следните методи.

Спирала - През 2011-та ще е модно яркото червило

През 2011-та ще е модно яркото червило

06.06.20110305

Червилото все повече се връща на мода. През 2011 година световните гримьори все повече залагат на ярко червило, а за очите се спират само на спирала.

Спирала - Как да се гримираме, ако носим лещи?

Как да се гримираме, ако носим лещи?

05.06.201101040

За да се чувствате уверена и за да не си създавате излишен дискомфорт със зрението е необходимо да знаете няколко неща за нанасянето на очен грим, ако носите лещи.

Спирала - Как да направим миглите по-плътни?

Как да направим миглите по-плътни?

21.04.201103825

По-редките мигли могат да бъдат подсилени и сгъстени по естествен и изкуствен начин, за да станат още по-привлекателни. Като начало трябва да започнете с хигиената.

Спирала - Техники за поставяне на вечерен очен грим

Техники за поставяне на вечерен очен грим

08.02.201103164

Използвайте следните инструкции, за да се сдобиете с перфектен грим за поредното важно събитие. Следвайки съветите, вие ще придадете на цялостния си вид повече красота, стил и изтънченост.