Как да преодолеем срамежливостта

Как да преодолеем срамежливостта

Как да надвием срамежливостта, как да се отпуснем, как да комуникираме с другите и със себе си, как да се разкрием пред света? Ето как

1

Срам

Срам - последните заглавия, подбрани публикаци и препоръки. Информация на тема Срам от Ezine.bg. Списък на статиите за Срам. Online портал за здраве, мода, красота, дом, семейство и деца и Срам.
Срам - Мегз публикува снимки преди корекциите! Виж нейното послание

Мегз публикува снимки преди корекциите! Виж нейното послание

25.07.201806631

Миглена Каканашева – Мегз публикува няколко свои снимки от годините, когато не е имала пластични операции в официалната си страница във Фейсбук и към фотографиите прибави и силно послание.

Срам - Негативните емоции показват как да бъдем щастливи

Негативните емоции показват как да бъдем щастливи

01.07.201801365

На всеки е известно, че има ясна концепция за щастие и когато изпитаме някоя от негативните емоции, се чувстваме неприятно и дори се самообвиняваме. Но според психологията именно тези негативни емоции ни правят голяма услуга.

Срам - Ситуациите, които са много по-смущаващи, отколкото е необходимо

Ситуациите, които са много по-смущаващи, отколкото е необходимо

16.01.20170347

Знаете ситуацията и почти със сигурност ви се е случвала поне веднъж. В магазина сте. Срещате ваш познат. Спирате и поздравявате. Може дори да говорите малко и всеки продължава по пътя си в търсене на необходимите продукти.

Срам - Поведението на типичния интроверт

Поведението на типичния интроверт

14.07.201503496

Интровертите са онези тип, които повече харесват усамотението, резервирани са към хората, които познават от скоро, и нямат нужда от социални контакти, за да се чувстват добре.

Срам - Мъжете се притесняват за тялото си цял живот

Мъжете се притесняват за тялото си цял живот

22.03.20140940

25 на сто от мъжете във Великобритания предпочитат да правят секс на тъмно, сочат резултатите от проучване. Господата не харесвали телата си, като според специалистите най-проблемната част при мъжете се оказва коремът.

Срам - Той е много срамежлив, какво да правя?

Той е много срамежлив, какво да правя?

26.11.201303148

Независимо дали говорим за жена ли мъж срамежливостта може да е сериозна пречка. Свикнали сме да приемаме, че ако мъжът е свенлив, това е странно, но и при двата пола общуването със срамежливец е еднакво трудно.

Срам - Как да се освободим от срамежливостта

Как да се освободим от срамежливостта

16.09.201304574

Някои хора трудно общуват и се адаптират към непозната среда. Притеснителността може да предизвика напрежение и сривове в отношенията с другите хора и кариерата.

Срам - Болестите зависят от характера

Болестите зависят от характера

26.04.201105499

Податливостта към определени болести зависи от характера. Срамежливите хора по-често от другите страдат от инсулт и сърдечни пристъпи. Злобата повишава риска от сърдечни заболявания.

Срам - Жените с пълна талия не правят пълноценен секс

Жените с пълна талия не правят пълноценен секс

03.11.200902028

Според проучване 61% от жените се срамуват от тлъстинките около ханша и талията си. Любовните дръжки пречат на дамите да се развихрят в леглото. При 90% от мъжете пък външният вид не влияе на сексуалн

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни