Тренировка за стегнати бедра с подскоци

Тренировка за стегнати бедра с подскоци

Застанете изправени и започнете леко да подскачате, но с изправени колена и с крака един до друг. Стремете се подскоците да са безшумни и да ги изпълнявате като стъпвате на пръсти.

1

Стегнати бедра

Стегнати бедра - актуални теми, избрани публикаци и идеи. Практична информация на тема Стегнати бедра от Ezine.bg. Обзор на статиите за Стегнати бедра. Онлайн журнал за здравословен живот, мода, красота, дом и градина, семейство и Стегнати бедра.
Стегнати бедра - Упражнения за стегнати бедра и дупе

Упражнения за стегнати бедра и дупе

15.06.2013114981

С комплекс от упражнения, които изпълнявате редовно, можете да стегнете бедрата и дупето си. Едно от най-елементарните, но доста изморяващи упражнения за тази цел е скачането на въже.

Стегнати бедра - Гимнастика в градския траспорт

Гимнастика в градския траспорт

05.11.201201176

Стегнете тялото с гимнастика, която правите незабелязано, докато пътувате в градския транспорт. Упражнения за стегнати бедра и дупе. Трикове за плосък корем.

Стегнати бедра - Да стегнем краката и дупето с няколко прости съвета

Да стегнем краката и дупето с няколко прости съвета

03.11.2012027599

За да имате стегнати крака и дупе, не е необходимо да стоите по няколко часа на ден във фитнес залата. Лесно можете да правите упражнения в дома, офиса и дори когато сте навън.

Стегнати бедра - Тайната на слабите бедра

Тайната на слабите бедра

19.08.2012055781

Перфектните бедра или корем, или пък дупе, се постигат с тренировки – умерени и не два пъти в месеца и постоянен режим на живот, който разбира се, включва и режим на хранене.

Стегнати бедра - Как да имаме стегнати бедра и красиво дупе

Как да имаме стегнати бедра и красиво дупе

18.02.2012015175

Едва ли има дама, която да не мечтае за стегнати бедра и красиво дупе. Има щастливки, които притежават този дар без да правят много усилия за това, но другите трябва да се потрудят малко.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни