Стомашно разстройство

Стомашно разстройство

Под стомашни разстройства в ежедневието се разбират различни състояния на дискомфорт, свързани с коремната област. Причини за стомашно разстройство, лечение на разтройство.

1

Стомашно разстройство

Стомашно разстройство - най-новите заглавия, подбрани публикаци и препоръки. Практична информация за Стомашно разстройство от Ezine.bg. Обзор на статиите за Стомашно разстройство. Български журнал за здравословен живот, мода, красота, дом, родители и деца и Стомашно разстройство.
Стомашно разстройство - Средства против повръщане и гадене

Средства против повръщане и гадене

25.09.20130101038

Най-често симптоми като гадене и повръщане се появяват вследствие на стомашно разстройство поради преяждане, калорична храна, алергия, непоносимост или свръхчувствителност към даден продукт.

Стомашно разстройство - Целебни отвари при хранително отравяне

Целебни отвари при хранително отравяне

30.08.201301314

Обикновено симптомите при хранително отравяне отшумяват за 2–3 дена, но е хубаво да вземете някакви мерки, за да облекчите състоянието си по-скоро. Някой билки трябва да са винаги подръка

Стомашно разстройство - Продължително разстройство

Продължително разстройство

19.08.2013050962

В зависимост от своята продължителност диарията бива: хронична, остра и продължителна. Хроничната диария трае месеци. Подобен тип диария обикновено е симптом на хронично заболяване.

Стомашно разстройство - Да се предпазим от стомашно разстройство на морето

Да се предпазим от стомашно разстройство на морето

22.07.201303948

Летният вирус е част от всеки горещ сезон и е хубаво да вземе мерки, за да не ни се случва. Обикновено минава за няколко дена, но е достатъчно да развали морската почивка. Симптомите най-често са повръщане, стомашно разстройство и температура.

Стомашно разстройство - Причини за подуване на стомаха

Причини за подуване на стомаха

21.01.2013043348

Сред основните причини за подуване на стомаха е липсата на достатъчно ензими, а също така дисфункцията на стомашната микрофлора. Неправилното хранене е една от най-често срещаните причини за подуване на стомаха.

Стомашно разстройство - Лечение на стомашно чревно разстройство

Лечение на стомашно чревно разстройство

01.04.2012033168

Стомашно-чревните разстройства възникват, когато лигавицата на храносмилателният тракт е възпалена, раздразнена или инфектирана.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни